Het gemak van een ruime Specialist Rucksack

22 september 2018 | Redactie

Het bouwen van hengels en kunstaas kun je wel aan de mensen van Savage Gear overlaten, maar wist je ook dat ze een prachtige brede range aan luggage hebben gemaakt die voor elke roofvisser wel een passende oplossing heeft? De Specialist Rucksack is een van de meest verkochte in deze afdeling.

 

Opbergruimte genoeg en toch met zijn 40 x 38 x 23 cm afmetingen compact en gemakkelijk om te dragen...

 

Savage Gear

De Specialist Rucksack is ruim uitgevoerde rugzak met veel ruimte voor verschillende materialen. Bijgeleverd zijn drie M3 tackleboxen die in het onderste compartiment kunnen. Bovenin het hoofdcompartiment is veel ruimte voor andere tasjes, gereedschap, papieren, camera of kleine tackleboxen, terwijl je in een voorvak en de grote zijvakken eveneens zeer veel ruimte vindt voor materialen of tackleboxen. In het deksel vind je nog ruimte voor papieren die hierin droog kunnen blijven.

 

 

Links de Specialist Rucksack...

 

Let ook eens op de nieuwe waterdichte Rollup tassen...

 

Specialist Rucksack

Met de Specialist Rucksack heb je misschien niet een licht rugzakje waarmee je op pad gaat met 1 of 2 tackledoosjes, camera en onthaaktang – die kun je elders in de range vinden -  maar wel een super gemakkelijke rugtas met slimme indeling en genoeg ruimte voor materiaal en voorraden om het een dag te kunnen  volhouden langs het water en zelfs op de visboot. Erg fijn zijn ook de zoutwaterbestendige ritsen die niet gaan vastroesten als je de tas een maandje niet gebruikt hebt na een dagje zeevissen. De afmetingen van de Specialist Rucksack bedragen 40 x 38 x 23 cm.

 

Klik hieronder om een demonstratiefilmpje van de Rucksack te bekijken.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.