Fish Inn actie: win een dag bellyboten met de Float Plus

27 september 2018 | Redactie

Om het nieuwe Float Plus systeem en de hoge kwaliteit Floatmaster bellyboten bekendheid te geven bij het grote publiek heeft Fish Inn een mooie actie bedacht.  De winnaar van de actie krijgt voor één dag een Floatmaster bellyboat met Float Plus aandrijving mee. Deze actie, die normaal €99,- kost, is natuurlijk gratis voor de winnaar. Voor één dag voel jij je de koning op het water met zo’n prachtige combi, dat staat wel vast. Meedoen? Klik op de Aanmelden button en schrijf je in!

Win een dagje vissen met de mooiste bellybootcombi. Meld je hier aan of klik op de Aanmelden button…

 

Floatmaster met Float Plus

Het ingenieuze Float Plus systeem is op deze huurset onder een van de meest robuuste bellyboten geplaatst; namelijk de Floatmaster XL Air. Met deze set zit je werkelijk op een drijvende troon en ben je zelfs tijdens ruw weer gegarandeerd veilig aan het bellybootvissen. Natuurlijk kun je niet met alleen de bellyboot en het Float Plus systeem het water op, daarom heeft Fish Inn deze bellyboot set voorzien van een Lowrance HDS visvinder en krijg je tevens een set eersteklas flippers mee die het sturen gemakkelijker maken.

 

02
Door op deze button te klikken, kun je je aanmelden en maak je automatisch kans op een gratis dag bellyboothuur.

 

Winnaar

Word jij de winnaar van deze spectaculaire win-actie dan mag je de bellybootset de dag vóór jouw visdag komen ophalen zodat je deze set de hele dag kunt benutten. Natuurlijk wordt vooraf contact opgenomen met de winnaar om de datum vast te leggen.

 

De winnaar wordt vrijdag 19 oktober bekendgemaakt op de Facebookpagina van Fish Inn.
 

Meer informatie over het huren van deze bellyboat set vind je hier.
 

3
Met deze huurset van de Floatmaster XL Air en het Float Plus motortje kan iedereen het bellyboten eens uitproberen via Fish Inn…


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.