Nieuwe CurlTeez: een plaag voor baars en snoekbaars

02 oktober 2018 | Redactie

De Westin CurlTeez is voorzien van een verleidelijke twisterstaart en is een echte topper voor het vissen op baars en snoekbaars. Dankzij de slanke body lijkt deze shad sprekend op een prooivis, dit i.c.m. de twisterstaart, die zelfs bij een zeer lage snelheid al tot leven komt, zorgt ervoor dat de Curl Teez haast onweerstaanbaar is voor aanwezige rovers. Daarnaast is deze shad voorzien van een handgeschilderde coating en holografische ogen. De Westin Curl Teez kan zowel met een normale loodkop als met een dropshot of Carolina rig worden gevist.

 

Gotcha! Jorgen Larsson met opnieuw een baars aan de nieuwe CurlTeez...

 

Westin

Westin lanceert een nieuw kunstaasje met een mooie krulstaart. De naam CurlTeez dankt deze nieuweling aan dat staartje, dat een verleidelijke actie in het water tentoonspreidt. Een veelzijdige softbait van zacht rubber, die uitkomt in 7 en 8,5 cm.

 

Een beproefd recept in een nieuw jasje: de CurlTeez met twisterstaart...

 

CurlTeez

Veelzijdig, omdat je de CurlTeez gewoon aan een loodkopje kunt binnenvissen, maar ook aan een dropshotmontage, of aan het einde van een Carolina- of Texas rig. Voor die laatste montages heeft de CurlTeez van Westin een haaksleufje in de buik en de rug gekregen om de offset-hook in te verbergen.

 

In totaal zijn er acht kleuren...

 

Twisterstaart

De CurlTeez wordt aangeduid als een topper voor het vissen op baars en snoekbaars. Dankzij de slanke body lijkt deze shad sprekend op een prooivis, en de twisterstaart vergroot de aantrekkingskracht ervan. De shad is voorzien van een handgeschilderde coating en holografische ogen en verschijnt in acht kleurpatronen. De 7,5 cm uitvoering zit per drie stuks in een verpakking; de 8 cm versie per twee.

 

Klik hieronder om een video te bekijken van de CurlTeez

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.