Pike Experience 2018 aanstaande zondag in Almere

05 oktober 2018 | Redactie

Aanstaande zondag 7 oktober vindt de vijfde editie van de SNB Pike Experience plaats aan het Weerwater in Almere. Dit praktijkgerichte roofvisevent van de Snoekstudiegroep Nederland-België besteedt dit jaar extra aandacht aan het loodvrij vissen en elektrisch varen.

 

Aanstaande zondag vanaf 10 uur in Almere...

 

Pike Experience

Naast de vaste waarden van de Pike Experience met demonstraties, workshops, een tweedehands markt van roofvismateriaal en een verloting met rijk gevulde prijzentafel, staat deze editie het milieu centraal op het evenement met bij de stands tal van loodalternatieven voor de roofvisserij. Er zijn diverse fabrikanten, groothandels en winkeliers aanwezig, waaronder EBBM.nl, Weebass, Hennie Kruidenier, Lureparts, Spro, terwijl ook Hilco van Nuil (Nilsmaster, Patriot) en kunstaasdokter Derk van der Molen present zijn en onder meer met een compleet uitgeruste Crestliner rondvaarten maken.  

 

 

Kajaks

Ook kun je kajaks en een waterfiets bewonderen (en uitproberen!) die worden aangedreven door elektromotoren met een ingebouwde lithium-accu. VIS TV-presentator Marco Kraal is ook aanwezig en zal af en toe de microfoon ter hand nemen.

 

 

Almere

De Pike Experience begint zondag om 10 uur en eindigt rond de klok van 17 uur. Het adres luidt: Haddock Watersport, Archerpad 8-10, Almere. De entree is voor SNB-leden gratis, neem daarom je ledenpas mee want die moet je bij de ingang tonen. Niet-leden betalen €5,- die ze terug krijgen als ze ter plekke lid worden. Parkeren is gratis.

 

 

Ook Oscar Wissink is met Lureparts.nl is aanwezig met veel materialen voor de zelfbouwers...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.