Lieblingsköder: softbaits die aan de weg timmeren

06 oktober 2018 | Redactie

De kunstaaswand met Lieblingsköder softbaits verschijnt in steeds meer hengelsportzaken. De uitgebreide collectie aan shads in allerlei kleuren en afmetingen zijn vooral in trek bij baars en snoekbaars. Bij Hengelsport IJmuiden hebben ze al veel bekijks gehad voor de mooie kunstaaswand, en zo maken steeds meer roofvissers kennis met dit merk.

 

Prachtig klein spul voor de baars...

 

Ultimate Collection

Een van de laatste aanwinsten van Lieblingsköder bestaat uit de Ultimate Collection van kleine baars shadjes in de lengte 5 cm. Het merk heeft op de verpakkingsinformatie adviezen gegeven over de kleuren en deelt de kleuren in vier groepen op: helder water, troebel water en voor beide omstandigheden ook de kleuren voor zonnig weer en bewolkt weer.

 

 

Deze kunstaaswand bij Hengelsport IJmuiden mag er wezen...

 

Lieblingsköder Team NL

Wil je meer weten over Lieblingsköder, bekijk dan ook eens de Facebookpagina van Lieblingsköder Team NL, bestaande uit wedstrijdvissers Roelof Veltman en Daud Kalschoven. In onderstaande video kun je Roelof en Daud aan het werk zien met deze softbaits, vanuit de prachtige Orka Blackfish 560 met Yamaha F115 bb-motor.

 

Klik hieronder om de Facebookvideo te bekijken.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.