Streetfishing Competitie voor de jeugd bij Treffers – Fishing & Outdo

13 oktober 2018 | Redactie

Johan en Tiny Treffers van de hengelsportzaak Treffers – Fishing & Outdoor uit Nieuwe Niedorp houden in samenwerking met HSV de Niedorpen uit Niedorp, HSV Vischlust uit Kolhorn en HSV VIOD uit Heerhugowaard een gratis Roofvis Streetfishing Competitie voor de jeugd van 8 t/m 16 jaar. Deze competitie wordt gevist over vier wedstrijden waarvan de beste drie resultaten tellen voor de einduitslag.  Op 28 oktober a.s. begint de eerste wedstrijd.

Een avontuurlijke competitie voor de jeugd…

 

Baars, snoek en snoekbaars 

Na die eerste wedstrijd volgen de andere op 25 november, 16 december en 20 januari a.s. Er wordt met een werphengel of spinhengel gevist op de roofvis zoals baars, snoek en snoekbaars met kunstaas. Tijdens de wedstrijden krijgen de kinderen iets te drinken en een kleine versnapering. Wie aan het einde van de competitie de meeste lengte aan vis heeft gevangen wordt de winnaar 2018 / 2019. 

 

02

Van de vier wedstrijden mag je drie met het beste resultaat meetellen…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

03

 

Goodiebag

Er zijn prijzen voor de nummers 1 t/m 3 van het klassement, voor de grootste baars, snoek en snoekbaars. En natuurlijk is er voor iedere deelnemer aan het einde een goodiebag met spulletjes. Heb je zin om mee te doen (ouders en begeleiders mogen aanwezig zijn) schrijf je dan in bij hengelsportzaak Treffers – Fishing & Outdoor aan de Dorpsstraat 163A – 1733 AH te Nieuwe Niedorp of telefonisch via nummer 0226-756363.

 

Facebook

Meer informatie en de viswateren waar de competitie plaats vindt is te vinden via de Facebook pagina, waarop je vast kunt lezen dat de eerste en vierde wedstrijd wordt gehouden in de wateren van Winkel, Nieuwe Niedorp en Winkelerzand. De wedstrijd op  zondag 28 oktober 2018 duurt van 13 t/m 15:30 uur. Gaarne 30 minuten voor aanvang aanwezig zijn op het parkeerterrein nabij de Jumbo.  
 

359

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.