Spro met roofvissegment nadrukkelijk aanwezig op beurs Utrecht

22 november 2018 | Redactie

Spro is zoals gebruikelijk van de partij op de 17de editie van de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht. Deze vindt wederom plaats in de Jaarbeurs die haar deuren van 30 november tot en met 2 december wijd geopend heeft voor alle hengelsport- en botenliefhebbers. Dat wordt dus drie dagen volle bak genieten. Veel roofvisspecialisten van Spro zijn aanwezig, alsmede een scala aan nieuwe artikelen!

 

Freestyle is als streetvismerk flink in opkomst. Op de stand van Spro vind je er veel nieuws voor komend jaar!

 

Als roofvisser kun je dit jaar je hart ophalen op de SPRO-stand. Naast alle nieuwe SPRO roofvisproducten voor 2019, kun je al je vragen stellen aan onze roofvisspecialisten. Zij vertellen je graag alles over het vissen, de vangende producten, bijzondere vangsten, leerzame ervaringen, de meest effectieve technieken, enzovoort. Doe er je voordeel mee! 

 

 

Aanwezig op de vrijdag...

 

Hieronder een voorstelling van de roofvisspecialisten die aanwezig zijn op de SPRO stand.

 

Yvo Bindels: aanwezig op alle dagen. Yvo is bekend van zijn indrukwekkende belevingsartikelen ‘Rivier in het Vizier’ (al 336 afleveringen!) en sinds vele jaren een zeer gerespecteerde roofvisser. Yvo weet met zijn uitgekiende technieken de rivieren zeer succesvol te bejagen en heeft daarbij een scherp oog voor alles wat daaromheen gebeurt.

 

Rocky van Duijvenvoorde: aanwezig op alle dagen. Rocky stond aan de wieg van streetfishing en is jarenlang het kloppend hart geweest van het roofvisplatform Roofvissen.eu waarmee hij samen met een groep enthousiaste roofvissers de hengelsport promootte. Rocky heeft het wedstrijdvissen door zijn aderen stromen en vindt het supertof om al zijn ervaringen en kennis te delen met anderen.
 

Wilfred van Nunen en Henk Broers: aanwezig op vrijdag 30 november. Deze gezworen bootmaten weten de rovers van de Nederlandse rivieren feilloos te vinden én te vangen. Wilfred en Henk hebben een indrukwekkend aantal snoeken en snoekbaarzen van tot de verbeelding sprekend formaat op hun naam staan.

 

Ilyas Schellekens: aanwezig op vrijdag 30 november. De Belgische roofvisser weet naast de visserij in eigen land ook zijn weg zeer goed te vinden in Marokko. In tegenstelling tot Nederland, waar Ilyas praktisch op alle rovers vist, zet hij in het Afrikaanse land al zijn kunstaas en technieken in op de Bass.

Ann en Jöran van Ingen: aanwezig op zaterdag 1 december. Met hun boot zijn ze bijna wekelijks op het water te vinden. Middels een breed arsenaal aan technieken bestoken zij succesvol de jagers van de rivieren. 

 

 

Aanwezig op de zaterdag...

 

Freddie Alves: aanwezig op zondag 2 december. Freddie is een ervaren streetfisher met een brede kennis aan speciale technieken en met een voorliefde voor speciale softbaits en creatures. Freddie vist ook veel vanuit de bellyboat en is daarom een goede allrounder binnen het FreeStyle-team.

Bart van de Walle: aanwezig op zondag 2 december. Bart staat bekend als een fanatieke wedstrijdvisser en heeft al vele streetfish-, bellyboat- en ook boottitels op zijn naam staan. Bart is ook actief met het organiseren van wedstrijden rondom Groningen. Bart heeft een enorme kennis op het street- en urban-gebied.

 

Marc Vandekerckhove en Luc Declerck: aanwezig op zondag 2 december. Marc en Luc staan bekend als het Belgisch roofvisduo dat op ongekende wijze de dikste snoeken van elk water boven de waterspiegel weten te krijgen, zowel met kunstaas als doodaas. Zij weten enorm veel van de Scandinavische roofvisserij. 

 

Eddy te Mebel: aanwezig op zondag 2 december
De doorgewinterde roofvisser die met name de expertise heeft liggen op de rivieren en alle wateren in het oosten van ons land. Eddy staat bekend als een creatieve, veelzijdige visser.

 

 

Aanwezig op de zondag...

 

Nieuw kunstaas

Vissen begint natuurlijk met het materiaal en in Utrecht heeft Spro de allernieuwste producten voor je klaarliggen! Check al het nieuwe kunstaas voor 2019 en denk jij je nieuwe vanger te hebben gezien, die kun je dan direct kopen en dezelfde dag nog aan de speld hangen. Hier een opsomming van nieuw Spro kunstaas voor 2019 dat direct verkrijgbaar zal zijn op de beurs - zolang de voorraad strekt.

 

 

De Fatboy met oversized IRIS-oog belooft de hit van 2019 te gaan worden op hardlure-gebied.  Zowel werpend als trollend een regelrechte snoekmagneet. 

 

Bekijk hieronder een filmpje van de Fatboy.

 

 

Ken je de FlashJerk al? Deze jerkbait blijft prachtig in het water zweven na een tik op de hengeltop. Hieronder een filmpje.

 

 

 

 

Zorg dat je ze in je box hebt voor het voorjaar! De nieuwe Ikiru Naturals plugjes zijn ongelooflijk veelzijdig en met name de (grote) baarzen lijken er niet vanaf te kunnen blijven. Bekijk hier een filmpje van de Ikiru Crank.

 

 

Check ook de nieuwe FreeStyle XTender-hengels; een innovatief product dat veel streetvissers zullen appreciëren. Deze is ook genomineerd voor Best New Product Awards waar jij je stem op uit kunt brengen tijdens de beurs. Op de foto zie je al een fraaie innovatie om je tweedelige hengel voor transport gereed te maken...

 

 

De nieuwe CRX-range is er voor vrijwel alle roofvistechnieken...

De Pop-Eye heeft zich in de testperiode ontpopt tot ongekende roversmagneet voor zoet én zout! Wij geloven er dan ook heilig in dat dit de killer van 2019 gaat worden.

 

Gutsbait UV

Van origine ontworpen voor de baarzen van de zee, blijkt de nieuwe Gutsbait in UV uitvoering ook zeer gewild te zijn bij de zoetwaterbaarzen, en ook snoek en snoekbaars laten de nieuwe softbait van SPRO niet zomaar aan zich voorbijgaan. Check deze wanneer je zowel op zoet als zout actief bent. 

 

Bekijk hieronder de Gutsbait UV op film.

 

 

Wat je allemaal met dit kunstaas kan en waar je het ‘t beste op in kunt zetten? Check het bij de aanwezige roofviscracks!

 

Bekijk hieronder een filmpje van de Pop-Eye shad.

 

 

 

FreeStyle

De FreeStyle streetfishing range is dit jaar stevig uitgebreid met een behoorlijk aantal handige, compacte en vernieuwende producten, zoals de CRX Predator range. Een ruim 30 hengels tellende serie roofvishengels met bijpassende molens en baitcasters. Deze moet je gezien en gevoeld hebben en je zult verrast zijn door de prijs-kwaliteitverhouding!

 

 

De CRX range bedekt 13 verschillende technieken/toepassingen, en heeft modellen voor zowel de baitcaster als met molen. Moet je zien en voelen!

 

Gamakatsu luggage

Voor 2019 komt Gamakatsu met nieuwe functionele tassen- en foedralen. Het is een kwalitatief hoogwaardige range die bij kantvissers in de smaak zal vallen.

 

 

Het nieuwe Gamakatsu assortiment omvat schoudertassen, slingbags, heuptassen, rugzakken en foedralen. 
 

Sneak preview

Wel te zien, maar nog niet te koop zijn de 6” BBZ-1 UV, de ASP Spinner UV, de Softbait Spiral Heads, de HD Fireballs en Softbait Stingers. Kom het bekijken op de stand, dan weet je in ieder geval al als een van de eerste wat er in januari/ februari 2019 nieuw op de markt gaat komen!

 

 

De 6” BBZ-1 UV is reeds te zien, maar je moet nog heel even wachten tot deze in de winkels ligt...

 

Gratis SPRO en FreeStyle catalogi

Op de stand van Spro zullen alle nieuwe roofvisproducten voor je klaarstaan, en kun je ook de gratis catalogus meenemen om alles thuis nog eens rustig te kunnen bestuderen. Ook voor de FreeStyle range is er een gratis catalogus gemaakt. Kom langs op vrijdag 30 november, zaterdag 1 december of 2 december in de Jaarbeurs in Utrecht, en bekijk al het nieuws vlakbij de ingang op standnummer 53, onmogelijk te missen!

 

 

Neem ze mee, de gratis catalogi op de Spro stand...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.