Beursactie Denemarken: kans op waardecheque voor huurboot in Langeland

26 november 2018 | Redactie

Vakantiepartner Denemarken heeft voor de komende Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht een mooie actie bedacht voor de liefhebbers van Langeland. Elk jaar ondernemen duizenden sportvissers de reis met eigen auto naar Denemarken om er zeeforel, kabeljauw en platvis te gaan vangen en naast Funen is Langeland steeds populairder aan het worden.

Met een vloot van ongeveer 75 huurboten zit je bij IBI Bootsverleih meestal wel goed...

 

Vakantiepartner

Al voor de negende keer staat de bekende roodwitte stand van Vakantiepartner Denemarken op de hengelsportbeurs in Utrecht. Hier kun je terecht voor al je vragen over de reis en het verblijf in Denemarken, het land van de prachtige vakantiehuizen, fraaie vergezichten en vriendelijke mensen. Én natuurlijk van de rijke visstand en de immense mogelijkheden voor zowel zoetwater als zoutwater.

 

 

Een paar mooie lepels en vliegen voor de zeeforel...

 

Langeland

Omdat Langeland steeds populairder wordt als bestemming voor met name grote platvis en kabeljauw, en omdat deze vissoorten zeer eenvoudig te belagen zijn via de bekende havens en bootverhuurbedrijven, gaat Vakantiepartner Denemarken een waardecheque als prijs weggeven van 350 euro voor een huurboot van IBI Bootsverleih uit Spodsbjerg! Deze grote bootverhuurder op Langeland heeft een enorme aanbod aan prachtige zeewaardige huurboten en zit als een spin in het web van het zeevistoerisme op Langeland. De huurboten kun je per dag of per week huren.

 

Met een keur aan fraaie zeevisboten, onder meer deze Smartliners...

 

Spodsbjerg

Op de stand van Vakantiepartner Denemarken krijg je van Tamara Visser, Rob Puijk en anderen alle informatie over Denemarken en Langeland, waar je vanuit Spodsbjerg, Bagenkop of andere havens op de zeevis kunt uitvaren, en niet te vergeten ook vanaf de stranden zeeforel en zeevis kunt belagen.

 

Folders

Wil je kans maken op de waardecheque, vul dan het formulier in op de stand en neem dan gelijk wat mooie folders mee van dit prachtige land, dat je gewoon met eigen auto en visspullen in 6 tot 7 uurtjes vanuit Utrecht al kunt binnenrijden.

 

Veel ruimte, platvis, zeeforel en kabeljauw in Langeland...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.