Buitenkans bij aanschaf HS Titan ‘The Legend’

07 december 2018 | Redactie

Een buitenkansje voor de roofvissers die nog beslag willen leggen op een legendarische Titan hengel, en daar bovendien een tijdloos boek bij cadeau krijgt van de hand van Henk Simonsz. De Spro HS Titan hengels zijn in zeven varianten in de aanbieding bij Wesdijk Hengelsport .

 

Niet te verwisselen met andere roofvishengels: de HS Titan 'The Legend' hengels...

 

The Legend

'The Legend Titan' hengel van Spro is net als het boek Shad-Power van Henk Simonsz een tijdloze klassieker. In nauwe samenwerking met Henk Simonsz werd de Legend hengelserie compleet nieuw ontwikkeld, gebaseerd op de succesvolle Titan. Deze high-end roofvishengels zijn voorzien van de beste Fuji-componenten, gecombineerd met een schitterend en tijdloos uiterlijk. De hengels blinken uit in gevoeligheid, afwerking en kracht.

 

 

 

Prostaffer Henk Simonsz stond aan de wieg van deze 'HS' serie...

 

HS Titan

De HS Titan ‘The Legend’ serie is er voor uiteenlopende disciplines. Van lichte dropshothengels voor de subtiele finessevisserij tot hengels voor het binnenvissen van zware jerkbaits. Bij Wesdijk is deze combi-aanbieding van hengel en boek verkrijgbaar bij zeven verschillende Titan-uitvoeringen. Niet alleen met een 40% korting op de hengel, maar dus ook met een gratis boek!

The veelzijdige eendelige Unispin&Jig...

 

 

Sommige modellen zijn ook met triggergrip in Baitcaster uitvoering...

 

Wesdijk Hengelsport

De zeven Titans bij de Wesdijk-aanbiedingen betreffen de Dropshot, Spin, Jerk en Unispin&Jig in zowel molen-uitvoeringen als baitcaster-uitvoeringen. Die laatste is een veelzijdige allrounder, terwijl de Dropshot en de Jerk specialistische hengels zijn. In de HS Titan The Legend hengelserie bevinden zich tevens enkele ééndelige hengels, ontwikkeld voor de ultieme actie en gevoeligheid, waaronder de veelgeprezen Unispin&Jig (190 cm voor 20-50 gram) en Jerk (190 cm voor 35-90 gram) – sommige dus ook in een BC (baitcaster) model met triggergreep.

 

Vraag bij Wesdijk naar de details over de uitvoeringen en wees er op tijd bij, want dit is een gewilde combi-aanbieding!

 

 

 

 

Tijdelijk met het tijdloze boek Shad-Power, over het veelzijdige vissen met shads...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.