Skills and Stripes: baarswedstrijd op het Haringvliet

19 december 2018 | Redactie

Een nieuw bootevenement voor de roofvisser vindt op 24 maart 2019 plaats op het Haringvliet. Onder de titel ‘Skills and Stripes’ houdt groothandel Next Level een eendaagse baarswedstrijd voor bootvissers waarbij de deelnemers allen dezelfde tacklebox met te gebruiken kunstaas krijgen uitgereikt.

 

Doe mee op 24 maart 2019...

 

DRIE baarzen tellen

Voor deze open internationale wedstrijd – die plaats biedt voor maximaal vijftig boten met twee deelnemers – is geen kwalificatie vereist. Alle teams moeten proberen drie baarzen te vangen, waarbij Catch, Picture & Release geldt. Het team met het grootste aantal opgetelde centimeters voor hun drie baarzen, is de winnaar.

 

Het Haringvliet telt misschien wel de grootste baarzen van West-Europa en is daarom als wedstrijdwater ideaal...

 

Skills and Stripes

Omdat elk team wordt uitgerust met dezelfde kunstaasjes in de tacklebox, komt het aan op de ervaring, vaardigheid en vindingrijkheid van de deelnemers. Inschrijvingen voor deelname aan de wedstrijd kost 150 euro p.p. Er wacht een fantastische prijzentafel voor de diverse prijswinnaars bij Skills and Stripes. Ga naar de website www.skillsandstripes.com om je deelname te bevestigen.

 

Een app en gratis lunchpakket zijn inbegrepen...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.