Quantum en Mann’s brengen originele Twinler weer uit

24 december 2018 | Redactie

De Twinler komt terug in de winkels en dat is goed nieuws voor de snoekvissers. Het roemruchte kunstaasje met de twee staarten heerste een jaar of twintig geleden in de snoekwateren en werd sinds lange tijd niet meer gemaakt en nog maar sporadisch gesignaleerd. Quantum haalt echter de originele Mann’s Twinler weer terug in de vertrouwde samenstelling.

 

De klassieker is terug...

 

Tweestaartigen

De Twinler is in de loop der jaren vaak geïmiteerd, maar  ondanks die pogingen werd het succes van de originele Mann’s Twinler nooit geëvenaard. Ook toen er in de loop der jaren veel andere ‘tweestaartigen’ (lees: kikkerimitaties) op de markt kwamen, bleef de Twinler een klasse apart met zijn stabiele loop en flapperstaarten.

 

 

Bekijk het filmpje onderaan het artikel om de actie te zien...

 

Samenwerking

Quantum startte enige tijd terug op initiatief van Dietmar Isaiasch een samenwerking op met Mann’s Baits, waardoor de distributie van enkele bekende Mann’s kunstaasje (zoals de Minus series) weer op gang kwamen, en ook nieuwe kunstaasjes zoals de Q-Paddler softbaits het levenslicht zagen.

 

 

In acht kleuren, 42 gram en 20 cm lengte...

 

Acht kleuren

De Twinler komt vooralsnog uit in een 20 cm versie (lengte inclusief staart). Deze is met zijn gewicht van 42 gram goed in te werpen met een stevige spinhengel, en is prima om te trollen achter of naast de boot. Veel actie hoef je er niet in te brengen, want deze klassieker heeft - door hem gewoon terug te vissen - al de grootste snoeken opgeleverd. Hij verschijnt in acht kleuren. Zorg dat je hem in je tacklebox hebt als snoekvisser, want als deze niet pakken…

 

Klik hieronder voor een filmpje met de actie van de Twinler 2019.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.