Wesdijk: Abu Garcia reels met kunstaas goodies

25 december 2018 | Redactie

Roofvissers, spits je oren. Ben je op zoek naar een goede reel, dan kom je vaak uit bij eentje van Abu Garcia en is het alleen een kwestie van het juiste type aanschaffen. Wat is er dan mooier om te profiteren van het aanbod bij Wesdijk Hengelsport, die flink wat Abu’s op voorraad heeft. Van instapmodel tot topsegment reel; van druppelreel tot ronde reel. Tijdelijk met gratis kunstaas…

 

Onmiskenbaar een Abu, in dit geval de Ambassadeur Classic C4...

 

Revo

Ze zijn al tientallen jaren verantwoordelijk voor het drillen van enorme vissen, de Abu’s. Het merk is dan ook vaak de eerste keus bij een overwogen aanschaf. Met de Ambassadeurs voor het trollen en werpen en de moderne Revo druppelreels voor het werpen, maak je nooit een misstap.

 

 

Ambassadeur

Hoewel de webshop van Wesdijk vol staat met Abu’s, pikken we er toch een paar uit. Wat te denken van de Ambassadeur Classic C4? Verkrijgbaar als 5601 en 6601 model; met 6-pins centrifugaal remsysteem, 4 HPCR kogellagers en Carbon Matrix slipsysteem.

 

Ambassadeur Classic C4...

De Black Max...

 

Black Max

Ook nog een mooie Abu is de baitcastreel Black Max. Dit is een prima betaalbaar instapmodel met vier kogellagers en een lijnrolkogellager, koperen overbrenging en een fantastische rem. Ondanks de lage instapprijs heeft Wesdijk er alsnog wat euro’s afgedaan om de overstap naar een Abu reel wat makkelijker te maken.

 

Revo MGX 2

Nog een extra aanrader: de lichtgewicht Abu Garcia Revo MGX 2 - High Speed. Deze baitcaster zette opnieuw de standaard voor wat betreft het gewicht en compactheid van roofvisreels. Een topper in zijn klasse met 9 HPCR kogellagers, een eendelig X-mag aluminium frame uit één stuk, twee C6 carbon zijplaten, Carbon Matrix slipsysteem, een gebogen greep van carbon en alles bij elkaar slechts 142 gram! Ook deze is als aanbieding aangemerkt.

 

Een juweeltje: de lichte Revo MGX-2 - High Speed...

 

Wesdijk

De aanbiedingen van Abu bij Wesdijk zijn echt scherp geprijsd en bovendien snel geleverd. Vraag ook naar de extra ‘goodies’ in de vorm van gratis kunstaas dat bij de aanbiedingen wordt aangeboden. Blader ook even door die 47 (!) pagina's vol aanbiedingen op de website, het scheelt je soms tientallen euro's op materiaal dat je net nodig hebt...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.