Slim Jim shads in nieuwe ‘Non toxic’ uitvoering

28 december 2018 | Redactie

In de nieuwe 2019 catalogus heeft Iron Claw de nieuwe versie van de Slim Jim shad opgenomen, die de toevoeging ‘Non toxic’ meekreeg. Het bewezen design van de Slim Jim is in samenwerking met Moby Softbaits – waarmee tevens de Racker shad werd ontwikkeld – in een 100% milieuvriendelijke grondstof gegoten die verder alle eigenschappen van de ‘SJ’ in stand houdt.

 

Mooie 'Non toxic' vangst aan de nieuwe Slim Jim...

 

Iron Claw

Een van de optische eigenschappen die de nieuwe Slim Jims kregen aangemeten, bestaat uit merktekens op de rug, waar de speciale Iron Claw ‘Performance Round Heads’ loodkoppen in de diverse maten met de punt van de haak uit de rug moeten komen. Tevens werden haakkanalen in de punt van de neus gemaakt, waar de haak van de loodkop in de shad wordt geleid.

 

 

De nieuwe Non toxic Slim Jim (boven in Mahi Mahi kleurstelling) is uit hetzelfde milieuvriendelijke materiaal gemaakt als de Racker shad (onder)...

 

 

Slim Jim Non toxic

In de nieuwe ‘Non toxic’ versie zijn nieuwe spectaculaire kleuren toegevoegd aan het gamma. Alle kleuren zijn momenteel ‘UV-actief’ gemaakt, wat ze in ultraviolet licht laat oplichten, zowel boven als onder water. De blauwe Hot Herring kleur is bovendien een van de eerste blauwe softbaits die UV-actief gemaakt is.

 

 

Antony Smit met een mooie snoekbaars aan de Non toxic...

 

 

Alles in UV-actief...

 

Oude versie

De Non toxic Slim Jim verschijnt net als de originele Slim Jim in de maten 7, 10, 13 en 16 cm. Mocht je nog twijfelen aan de upgrade van de nieuwe Slim Jims en hun samenstelling: de oude versie bestaat ook nog steeds.

 

Klik hieronder om een Facebookfilmpje te zien van de nieuwe Slim Jim in actie.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.