Raymarine kondigt met Element ‘the next step’ aan

05 januari 2019 | Redactie

De wereld van de sonar en gps is momenteel booming. De ontwikkelingen zijn bijna niet bij te houden en de grote merken proberen elkaar de loef af te steken. Voor de consument – lees: sportvisser – zou dit prijstechnisch bekeken een gunstige situatie moeten zijn. Het merk Raymarine opereert in de frontlinie en onthult binnenkort haar nieuwe Element series met ‘live-like imaging’.

 

The next step: Element....

 

Voorjaar 2019

De Element serie wordt in het voorjaar verwacht (‘het eerste kwartaal van 2019’) maar Raymarine licht alvast een tip van de sluier over de prestaties en features. Die prestaties komen met name van de nieuwe gepatenteerde Hypervision 1.2 megahertz sonar technologie die Element gaat bieden, in combinatie met de snelle Quadcore processor en de all-in-one transducer die zowel HyperVision, DownVision, SideVision, RealVision 3D sonar, en conventionele CHIRP sonar kanalen weergeeft.

 

 

 

Element

Volgens Raymarine zullen de nieuwe Element toestellen het allerscherpste beeld van de onderwaterwereld weergeven in een ongekende resolutie; een stap verder in de ontwikkeling van beeldweergave en identificatie van vis, structuren en vegetatie. De displays op de Element serie, die uitkomt in 7-, 9- en 12 inch toestellen, krijgen een geïntegreerde GPS/GNSS ontvanger.

 

 

Meer weten? Klik hier voor details.

 

Klik hieronder voor een korte trailer van Element.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.