Dood aas onder de Prey Provider dobbers

08 januari 2019 | Redactie

In de Prey Provider range van Iron Claw zijn de materialen ondergebracht  die je voor het doodaasvissen nodig hebt, zoals takels en verschillende dobbers. De meest gebruikte dobbers zijn nog altijd de sigaarvormige inliners of de zeildobber, en ook die vind je in deze range.

 

Dood aas, dé techniek voor grote roofvis...

 

Prey Provider

We stellen er drie aan je voor uit de Prey Provider afdeling. In het herkenbare groen-oranje zul je ze niet snel uit het oog verliezen, tenzij ze ondergaan…

 

Sail Float

De Sail Float is er in drie drijfgewichten: 15, 20 en 30 gram. Een prachtig instrument om bij een mooie bries meters mee te maken terwijl je dode aasvis eronder zweeft. Heeft een antenne  voor een breekstaafje en wordt geleverd met een rood en transparant zeiltje zodat je bij die laatste de breekstaaf beter kunt zien.

 

De Sail Float: in 15, 20 en 30 grams drijfgewicht...

 

Cigar

De naam zegt het al: deze snoekdobber is sigaarvormige en leverbaar in drijfgewichten 15, 20 en 25 gram. Naast de Cigar is er trouwens ook een Bomb en een Troller.

 

De Cigar...

 

En de met een staafbatterijtje verlichte E-Float snoekbaarsdobber...

 

Slim Zander E-Float

Een slanke snoekbaarsdobber die een mooie verlichting biedt dankzij een staafbatterijtje, dat bijgeleverd wordt. Prima dobber voor het nachtelijk vissen op snoekbaars in drijfgewichten 8, 10 en 12 gram.

 

Kijk voor meer informatie over de Prey Provider materialen op de website van Iron Claw.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.