Marc Hoeben nieuwe prostaffer bij DAM-Effzett

10 januari 2019 | Redactie

De ervaren roofvisser en auteur van menig artikel in magazine Dé Roofvis Marc Hoeben, is als prostaffer aangetrokken door DAM-Effzett. In deze rol zal Hoeben een belangrijke rol gaan spelen in het testen, meedenken en adviseren over nieuwe kunstaasjes van het merk, dat waarschijnlijk van alle hengelsportmerken de meeste ervaring heeft.

 

Marc Hoeben (links) en Wim van Dommelen (DAM) bevestigen de nieuwe samenwerking...

 

DAM en Effzett

Door zijn ervaring met een eerdere rol als prostaffer bij River2Sea, is Marc Hoeben niet onopgemerkt gebleven bij andere fabrikanten en is het DAM-Effzett gelukt om de roofvissende Belg een contract aan te bieden bij het Benelux team. “Het merk is met zijn betaalbare en innovatieve producten aan een opmars bezig  en als prostaffer zal ik zeker mijn steentje kunnen bijdragen aan nieuwe ideeën over kunstaas,” aldus Hoeben, waarover de lezers in Dé Roofvis 130 alvast een interview tegemoet kunnen zien.

 

 

Quick 7 vlaggenschip

Dat de baars daarbij een voorliefde heeft van de nieuwe prostaffer, mag bekend zijn. Als materiaalkenner en kunstaasliefhebber zal hij via zijn social media zijn ervaringen blijven delen aan de geïnteresseerde sportvissers, wanneer hij de materialen goed heeft leren kennen. Eén van de nieuwe DAM 2019 producten, het vlaggenschip Quick 7 werpmolen, zal hij zeker tegemoet mogen zien. Deze zoutwaterbestendige beauty heeft liefst 11 gesealde kogellagers, dubbelzijdige carbon slip en high-speed overbrenging.

 

Nieuw DAM vlaggenschip voor 2019: de Quick 7...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.