Tweede editie ‘Float Plus King of Zander’

12 januari 2019 | Redactie

Op 23 maart 2019 zal na de succesvolle introductie van de King of Zander Bellyboat Vissen, de tweede editie plaatsvinden op het Hollands Diep. Bij deze wedstrijd is het gebruik van de elektromotor wederom toegestaan. Float Plus heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor verbonden aan het bijzondere evenement. De naam van deze internationale wedstrijd, met deelnemers uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk, zal daarom voortaan Float Plus King of Zander heten.

 

Deelname

Voor deelname aan de Float Plus King of Zander zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, waarbij het maximum op 70 deelnemers is gesteld. Tijdens de wedstrijd zullen de vijf grootste snoekbaarzen per deelnemer meetellen voor het klassement.

 

 

De Belgen domineerden tijdens de eerste editie.

 

Winnaars

De winnaar ontvangt cash geld (aantal deelnemers x 5 euro), een waardebon van Float Plus en hij of zij mag als eerste van de top 5 kiezen uit de rijk gevulde prijzentafel. De vanger van de grootste snoekbaars zal een zeer mooie snoekbaarsreplica in ontvangst mogen nemen met het daar bijbehorende cash bedrag.

 

 

Een pr tijdens de wedstrijd behoort tot de mogelijkheid, zoals deze snoekbaars van 98 cm.

 

Voor deelname en meer info kan men een mail sturen naar: info@siudem.nl

Op de Facebookpagina Float Plus King of Zander worden de updates geplaatst.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.