Snelle Quick 7 molen: sterk, licht en zeewaterbestendig

11 februari 2019 | Redactie

De nieuwe Quick 7-molenserie is het vlaggenschip van het hele Quick-programma. Ontworpen in Duitsland met alleen de beste componenten voor de gevorderde visser, vormt deze hi-speed molen met gear-ratio 6.2:1 op drie van de vier modellen, de perfecte tool voor zout- en zoetwater.

 

Snel en licht...

 

Onderhoudsluik

De zeewaterbestendige constructie maakt de Quick 7 geschikt voor onder meer de visserij op zeebaars, snoek, snoekbaars en veel andere roofvissen. De molen heeft liefst elf afgedichte roestvrijstalen kogellagers; een dubbelzijdig carbon drag system en een innovatief onderhoudsluik dat het makkelijk maakt om in je molen te komen voor onderhoud. 

 

 

Erik Visser gebruikt het Quick 7 1000 model voor het verticalen op snoekbaars...

 

Effzett

De Quick 7 verschijnt in een 1000, 2000, 3000 en 4000 frontdrag model. De 1000 heeft een gear-ratio van 5.8:1; de andere drie 6.2:1. DAM-prostaffer Erik Visser gebruikt de slechts 204 gram wegende Quick 7 1000 FD voor het verticalen op snoekbaars.

Erik: “Het is een mooie molen die goed reageert op de actie van de vis, de slip loopt soepel af als erom gevraagd wordt. Ik gebruik de Quick 7 in combinatie met een Effzett Optimus 2 Vertical hengel. Deze combi ligt lekker in de hand en is licht van gewicht. De molen is al lekker licht, en de hengel weegt ook maar 116 gram.” 

 

 

Zeewaterbestendig en met elf speciale kogellagers...

 

 

Het 1000 model past als gegoten op de Effzett Optimus 2 Vertical verticaalhengel... 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.