Nieuwe Westin W6 hengels zonder compromissen

12 februari 2019 | Redactie

De nieuwe W6 hengelserie van Westin is nu in de winkels. Het Scandinavische merk heeft zijn best gedaan om een compromisloze serie te ontwikkelen, waarbij ze ‘alleen maar’ het beste van het beste materiaal hebben aangewend. Dat betekent de laatste ontwikkelingen op gebied van bijvoorbeeld Japanse Fuji ogen en molenhouders.

 

De W6 serie van Westin heeft hengels voor uiteenlopende disciplines...

 

Toray

De serie kreeg uiteraard ook het nodige Toray carbon toegediend om de lichtste en sterkte blanks te creëren voor deze W6 hengels. Er zijn twaalf W6 hengels uitgebracht voor uiteenlopende disciplines, zoals een W6 dropshothengel en naast een uiterst sterke W6 Boat heilbotstok.

 

Carolina rig

Hier komen ze: de W6 Spin (zeeforelhengel met kurken handvat), W6 Powerteez, W6 Powercast, W6 Powercast-T (snoekhengel), W6 Dropshot, W6 Jerkbait, W6 Streetstick, W6 Finesse T&C (Texas en Carolina rig), W6 Finesse-T T&C, W6 Boat, W6 Popping en W6 Jigging. De laatste drie betreft zeehengels.

 

De W6 Jerkbait...

 

 

De W6 Powercast T...

 

Rode blank

De voor onze Nederlandse roofvisserij belangrijkste uitvoeringen hebben een rode blank gekregen en een gedeelde greep met EVA bekleding. Deze is onder meer te zien bij Kruidenier Hengelsport in Haaksbergen. Om de serie en de details te bekijken, kun je hier online de catalogus van 2019 doorbladeren.

 

Klik hieronder om een filmpje te bekijken van de W6 Dropshot.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.