Nog even scoren bij Wesdijk Hengelsport en dan naar buiten

15 februari 2019 | Redactie

De dagen lengen, de roofvissen worden actiever en ook de roofvissende sportvissers verlangen sterker naar de waterkant. In de voorbereiding op een ‘visseizoen’ kijken we allemaal onze materialen nog even na, en wie weet ontbreekt er nog iets. Betaal dan nooit te veel, en kijk even tussen de (bijna 100 pagina’s) aanbiedingen bij Wesdijk Hengelsport, waarbij je kans maakt op een gratis roofvisboek van Henk Simonsz…

 

Een schitterende Jaw molen met korting voor je streetfish-setje...

 

 

Het boek ‘Shad-Power’ was destijds een ode aan de veelzijdigheid van de softbaits, met name de shads. Met dit boek kun je nog steeds je voordeel doen anno 2019. Wesdijk Hengelsport geeft je dit boek cadeau wanneer er een bestelling van minimaal 69 euro gedaan wordt. De moeite van het lezen waard! Trouwens, het boek alleen is ook in de aanbieding, en kost je nu slechts 9,95 euro.

 

 

Okuma Jaw

Nog een goede molen nodig en niet te veel geld uitgeven. Deze kekke Jaw molen van het wereldmerk Okuma, staat echt niet verkeerd op je spinhengel of streetfish-stokje. Bijna de helft afgeprijsd nu, en dat voor een robuuste molen in de maat 30 of 50. Met 3 kogellagers en gear-ratio 5.0:1.

 

 

Nog even en er zwemmen weer jonge eendjes. Wees voorbereid, bijvoorbeeld met zo'n imitatie Duck!

 

Nameten hoe groot die kanjer is die je net gevangen hebt? Deze meetrol van Savage Gear liegt niet, althans tot 140 cm niet, en is eenvoudig te transporteren.

 

 

Warm en comfortabel, dankzij twee lagen kleding, deze Black Savage Zip Hoody camo-jas van Savage Gear. Nu voor 69,95 euro, dus tijdelijk met gratis roofvisboek Shad-Power!

 

LT's van Daiwa

De LT serie molens van Daiwa waren drie jaar geleden een openbaring. De lichte materialen (Lite & Tough) zorgden voor een ongekende vooruitgang bij de werpmolens. Naast de topper Ballastic LT werden er tevens drie andere LT’s uitgebracht, waarvan de Legalis LT de best betaalbare is op het moment. Bij Wesdijk staat deze nu zelfs tussen de aanbiedingen, net als de andere LT’s.

 

Verder neuzen tussen de aanbiedingen? Klik dan hier.

 

 

De Legalis LT van Daiwa...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.