Basispakket Flexible Rigging gratis bij aankoop Yamaha F30/F130

04 maart 2019 | Redactie

Om de toekomstige eigenaar makkelijker kennis te laten maken met dit programma, biedt Yamaha van 1 maart tot en met 30 juni 2019 extra veel voordeel. De koper krijgt namelijk bij aanschaf van een nieuwe Yamaha-buitenboordmotor in de klasse F30 tot en met F130, een basispakket Flexibele Rigging, oftewel de bijbehorende toerenteller, propeller en schakelkast cadeau.

 

Tot en met 30 juni 2019...

 

Flexible Rigging

Toe aan een nieuwe buitenboordmotor? Met een nieuwe Yamaha buitenboordmotor model F30 t/m F130 zit je altijd goed. Zeker met deze actie. Het Flexible Rigging programma is speciaal in het leven geroepen voor de zwaardere Yamaha-buitenboordmotoren vanaf het model F30. De ervaring heeft Yamaha geleerd dat het voor klanten prettiger is wanneer de benodigde toebehoren zoals netwerkmeters, propellers en schakelkasten kunnen worden afgestemd op de gekozen motor-bootcombinatie. Uiteraard speelt de expertise van de Yamaha Marine-dealer een belangrijke rol in de samenstelling van het Flexible Rigging pakket.

 

 

Digitale netwerkmeter(s)

Dankzij de zeer duidelijk afleesbare toerentellers en snelheidsmeters, krijgt de bestuurder een precieze en betrouwbare weergave van alle belangrijke informatie zoals het brandstoftoevoerbeheer, de elektronische regeling van het stationaire toerental en de hoogte van uiteenlopende motorfuncties en de prestaties.

 

Schakelkast

De schakelkast is eenvoudig te monteren en speciaal ontworpen door Yamaha Marine. De soepele en prettige bediening geeft een onbezorgd gevoel en volop vertrouwen waardoor men optimaal kan genieten van de vrijheid op het water. Met wat voor doel men een Yamaha-buitenboordmotor ook gebruikt.

 

 

Betrouwbare vispartners op zoet en zout water...

 

Aluminium propellers

De prestaties van een boot-motorcombinatie worden voor een groot deel bepaald door de propeller. Behalve de standaard propellers, biedt Yamaha de keuze uit een groot aantal andere propellers die in haar assortiment zijn opgenomen en die allemaal unieke eigenschappen bezitten voor optimale prestaties.

 

Voor een overzicht van de Flexible Rigging pakketten wordt verwezen naar de Yamaha Marine-dealer. Voor meer informatie en de actievoorwaarden voor wat betreft het gratis basispakket Flexible Rigging, kijk je op de website www.yamaha-marine.nl.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.