Tijd voor de Little & Mini Belly Splash shad

09 maart 2019 | Redactie

Nu de watertemperaturen op veel plekken de 10 graden bereikt heeft, loont het steeds meer de moeite voor kantvissers om de oevers af te struinen op roofvis. Een levendig shadje met een niet te zware hengel is alles wat je nodig hebt. Een leuke veelbelovende nieuweling onder de softbaits is de 9 cm Mini Belly Splash van Rozemeijer.

 

De nieuwe Belly Splash van Rozemeijer (hier aan een shallow screw bevestigd) is er in een 9 cm Mini en een 13 cm Little uitvoering...

 

Mini Belly Splash

De Mini Belly Splash laat zich niet alleen mooi oprijgen aan een loodkopje, maar je kunt hem ook perfect binnenvissen met een gewichtloze shallow screw; zo’n combinatie is in ondiepe polders gegarandeerd polders. Het stompe neusje van de shad leent zich prima voor beide opties.

 

 

In diverse kleurpatronen...

 

Little Belly Splash

Is de ‘Mini Belly Splash’ nog altijd 9 cm; laat je hem even doorgroeien dan krijg je een ‘Little Belly Splash’ die 13 cm meet. Ook deze is een graag geziene herrieschopper die niet alleen als een calorierijke snack voorbij trekt, maar tevens de juiste dosis agressie opwekt die de rovers doet toeslaam. En dat moeten we hebben.

 

 

Volg Rozemeijer ook op Instagram

 

Urban Sense

Zoek je naar een geschikte hengel dan hoef je niet ver te lopen, want de afdeling Rozemeijer in jouw goed gesorteerde hengelsportzaak heeft immers de Inner City Urban Sense hengelserie in de rekken staan. Laat de twee lichtste uitvoeringen lekker staan, maar kies voor de 210 cm lange Urban Sense (3-15 gram) voor de 9 cm lange Mini Belly Splash shad of de universele 235 cm metende Urban Sense uitvoering met een 10-35 grams actie voor de grotere Little Belly Splash shad van 13 cm.

 

 

Mooie combi, de Belly Splash aan een 210 of 235 cm lange Urban Sense hengel...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.