Nieuwe ronde roofviskortingen bij Wesdijk

12 maart 2019 | Redactie

Uit de nieuwe roofvisaanbiedingen bij Wesdijk Hengelsport is weer een top drie aan ‘inkoppertjes’ geselecteerd die je hieronder kunt bekijken. Mocht je op zoek zijn naar iets anders, bekijk dan zeker even al die tientallen pagina’s aanbiedingen voordat je te veel betaalt…

 

De klassieker ​Abu Garcia Ambassadeur Classic C3: bij aanschaf ook met gratis Whiplash lijn...

 

Wanneer jij je door al deze aanbiedingen heenworstelt, moet het gek lopen wanneer je niet iets gezien hebt dat je nog kunt gebruiken voor jouw nieuwe roofvisseizoen. De top drie aan producten met flinke korting, luidt als volgt.

 

Een prima adres voor de bellybootvisser...

 

Bellyboten

Wesdijk Hengelsport in Barendrecht is nog altijd een prima adres voor de bellybootvisser. Of je nu een betaalbare instapset zoekt, of een bellyboot voor ‘gevorderden’, je slaagt er vrijwel altijd. Ook op gebied van accessoires voor de bellyboot, zit je goed. Wat te denken van een gratis sterke Aquaparx hengelsteun bij aankoop van een bellyboot vanaf 199,95 euro.

 

Een Aquaparx hengelsteun voor op de bellyboot...

 

Abu Garcia reel

Zweer jij ook bij een reel voor het vissen op snoek? Dan ligt het betrouwbare merk Abu Garcia natuurlijk voor de hand. Dankzij de scherpe prijzen bij Wesdijk is de aanschaf van een Abu reel zeker een inkoppertje wanneer je een gratis Whiplash toplijn krijgt bij aanschaf van een voorradige Abu Garcia reel vanaf 99,- euro.

 

 

Shad-Power

Scroll je door de rest van de roofvisaanbiedingen, bedenk dan meteen dat je bij besteding vanaf 69,00 euro uit de voorradige roofvisartikelen nog altijd een gratis roofvisboek Shad-Power van Henk Simonsz krijgt. Dit boek (t.w.v. 39,95 euro) helpt je zeker aan meer kennis en betere vangsten!

 

Blijf op de hoogte van alle roofvisaanbiedingen en kijk op de website.

 

Tientallen pagina's aanbiedingen...

 

Lees hierboven hoe je gratis aan dit boek kunt komen...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.