Mercury lanceert nieuwste Verado-motor van 400 pk

15 maart 2019 | Redactie

Mercury Marine kondigt de krachtigste Verado 400 pk -buitenboordmotor aan uit zijn programma.  Na de lancering van de Verado 350 pk en de Mercury Racing 400R, vier jaar geleden, keek de consument uit naar een Verado-motor met nog meer paardenkrachten.

 

Dat is 800 pk bij elkaar...

 

Meer vermogen

“De acceptatie van de Verado 350 pk bij onze klanten was buitengewoon goed. Uit uitvoerige gesprekken wereldwijd bleek dat de klanten van Mercury ongeduldig uitkeken naar een Verado viertaktbuitenboordmotor van 400 pk”, vertelt John Pfeifer, Mercury Marine President.  “Met de toenemende grootte van de boten groeit ook de behoefte aan meer vermogen.  Dit geeft ons de kans onze klanten te voorzien van een Verado met nog meer pk’s, die tegelijk ook de duurzaamheid en de betrouwbaarheid bezit waar het merk Verado wereldwijd om bekend staat.”

 

 

Twee supersterke betrouwbare brommers achter je boot...

 

Verado

De 400 pk sterke Verado is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. In vergelijking met de Verado 350 pk zal de klant het extra vermogen waarderen, terwijl de standaard voor een soepele en stille werking, waarvoor Verado-buitenboordmotoren bekend staan, blijft gehandhaafd.  Met een gewicht van iets meer dan 300 kg – even licht als de Verado 350 pk – is deze nieuwe Verado 400 pk ook de lichtste buitenboordmotor in de 400+ pk klasse, met een verschil van bijna 140 kg ten opzichte van de tot nu toe lichtste 400 pk motor.

 

Joystick Piloting

De Verado 400 pk wordt verkrijgbaar in dezelfde modelvariaties als de Verado 350 pk.  Voor de nieuwe Verado 400 pk zal uitsluitend het 1.75 HD (heavy duty) onderwaterhuis van 5,44” worden gebruikt, verkrijgbaar in de kleuren Phantom Black en Cold Fusion white. De Verado 400 pk is ook compatibel met Mercury Joystick Piloting voor buitenboordmotoren (JPO).

 

De Verado 400 pk kan vanaf vandaag worden besteld en zal in de EMEA-regio vanaf juli 2019 worden geleverd.

 

 

Leverbaar vanaf deze zomer...


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.