‘Line Thru’ 3D en 4D: doordacht kunstaas voor de snoek

21 maart 2019 | Redactie

Onder de populairste kunstaasjes voor de snoek staan de 3D en 4D Line Thru series van Savage Gear altijd hoog in de ranglijst. De hoofdreden is deze: hij vangt gewoon veel snoek! Hengelsport Hendriks is een van de winkeliers die zowel de 3D als 4D levert.

 

Mooie look-a-likes voor de kannibalen onder de snoeken...

 

Line Thru

De 3D series zijn sowieso een schot in de roos geweest van Savage Gear. De nabootsingen van echte vissoorten zijn zodanig treffend dat de snoek er weinig argwaan bij kent wanneer deze de aanval inzet. Komt nog eens bij dat de ‘Line Thru’ constructie van het staaldraad met de dreg loskomt van het shadlichaam van het kunstaas, zodat de vis het kunstaas minder beschadigt en ook niet als ‘hefboom’ kan gebruiken om de boosdoener los te schudden.  

 

Aan de 3D Roach kun je veel plezier beleven...

 

En ook de 4D Trout is onweerstaanbaar...

 

Geurtje

De 3D series hadden al veel succes, met name in de uitvoeringen Trout en Roach. De opvolgers, 4D genaamd, gaven de serie nog een extra boost door er natuurgetrouwe kleuren aan toe te voegen, een ander dregsysteem, en een geurtje waardoor de verleidelijke actie van de modellen nóg meer snoek oplevert.

 

Klik hier voor een selectie van deze kunstaasjes bij Hengelsport Hendriks.

 

De 4D Line Thru Perch...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.