HengelDiscount: opbergmaterialen extra scherp geprijsd

31 maart 2019 | Redactie

Bij HengelDiscount weten ze wat opruimen is; daarom houdt de hengelsportspeciaalzaak uit Oldemarkt een speciale actie op opbergmaterialen als tassen, viskoffers en tackleboxen. Sla nu je slag om op voordelige wijze je spullen op te bergen.

 

De Meiho VS8010: een ruimtewonder…

 

Met zoveel verschillende onderdelen en kleinmaterialen in de uitrusting van de gemiddelde sportvisser, is het opbergen van materialen van groot belang. Bijna elk onderdeel komt in een koffer, foedraal, tas, doosje,  koker of tacklebox. Met name tackleboxen heb je nooit genoeg. HengelDiscount heeft verschillende merken op voorraad, waaronder de bekende Plano boxen.

 

Opgeruimd hoofd

Roofvissers en zeevissers, maar ook witvissers, karpervissers, vliegvissers en forelvissers hebben allemaal de behoefte aan overzicht. Een opgeruimde vistas is een opgeruimd hoofd! Tackleboxen zijn er in diverse maten en er is altijd wel eentje die precies in jouw rugzak, organizer of vistas past.

 

 

 

Plano Stowaway

De Stowaways van Plano zijn bijvoorbeeld erg gewild. Ze hebben niet alleen een perfecte sluiting, maar zijn ook lekker diep, zodat je er veel (groot) kunstaas in kunt doen bijvoorbeeld. Omdat vrijwel alle Plano’s wormproof zijn, kun je ze met een gerust hart vullen met twisters, shads en andere softbaits.

 

De Plano ProLatch Stowaway 3630 is 7 cm hoog!

 

Meer opbergmaterialen bekijken? Klik dan hier.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.