Quantum ontwikkelt ‘4street‘ range voor streetfishing

02 april 2019 | Redactie

Streetfishing is de laatste paar jaar een veel gehoorde term binnen de hengelsport en een van de hot items op dit moment. Voor de komende tien jaar zal dit een belangrijke trend binnen het sportvissen worden. Sportvissers houden van streetfishing, omdat ze hun hobby op een eenvoudige manier uit kunnen oefenen op nabij gelegen visstekken. Alles wat er voor nodig is, is een hengel, wat accessoires, een tas of rugzak en weg ben je!

 

Boegbeeld van de streetfishing scene bij Quantum, pro-staffer Jasmin Moderer, toont de nieuwe 4street materialen...

 

Quantum

De trend streetfishing lijkt nog altijd groeiende en verspreidt zich naar steeds meer Europese steden. Het was dan ook logisch dat Quantum een productrange zou ontwikkelen die hierop toegespitst is. En die is er nu. Onder het ‘4street’ label heeft Quantum zijn beste beentje voorgezet om de streetvissers van dienst te zijn. Bekijk het in de 4street-catalogus!

 

 

De fraaie ThinKing hengel, met 40-tons carbon en kamferhouten greep...

 

Tungsten

In de 4street range vind je tal van verschillende materialen, die in de loop der tijd uitgebreid zullen worden. Fraaie extravagante spinhengels, vervaardigd zijn van de beste materialen, en aassoorten zoals softbaits die gemaakt zijn van Japans, milieuvriendelijk materiaal (EFM). Maar ook milieubewuste gewichten en componenten die geproduceerd zijn van tungsten zoals jigkoppen en bullet weights.

 

 

Softbaits, daar weten ze bij Quantum alles van...

 

Tassen en foedralen

Een doordacht ontworpen range aan tassen en foedralen past daar ook bij. Deze range is niet alleen chic, maar biedt de sportvisser ook de mogelijkheid om licht bepakt grote stukken water af te vissen. Het segment met klein materiaal is ontworpen om succesvolle onderlijnen van te kunnen vervaardigen, zoals de Carolina of Texas rig, montages waarmee ook op vaak beviste wateren nog vis gevangen kan worden.

 

 

Half mei beschikbaar

De 4street-producten zijn beschikbaar vanaf half mei 2019. Bekijk de Nederlandstalige catalogus alvast op deze website, en volg 4street op Instagram en Facebook voor het laatste nieuws.

 

 

Half mei 2019 komen de 4street producten in de winkel...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.