April Top 3 roofvisaanbiedingen bij Wesdijk

08 april 2019 | Redactie

De april Top 3 van Wesdijk Hengelsport levert op roofvisgebied weer enkele mooie inkoppertjes op. Ook deze maand weer wat extra voordeel op eerdere aanbiedingen en bij besteding van 69 euro of meer weer een cadeau in de vorm van gekend kunstaas…

 

Mooi molentje voor weinig...

 

Twee maanden uithijgen

Nu het mooie weer losbarst en de roofvis even twee maanden mag uithijgen van het achterna gezeten worden, is het zaak om je uitrusting aan te vullen of compleet te maken. Dat kan bij Wesdijk Hengelsport zonder problemen; dus scroll eerst even door de tientallen pagina’s aanbiedingen voordat je te veel betaalt…

 

De Top drie aan roofvisproducten met flinke korting vind je hieronder weer, met nog een bonus aanbieding. Komen ze weer…

 

Met dubbel gesealde kogellagers...

 

Dam Quick Alux

Een prachtig DAM Quick molentje van het merk met de meeste ervaring op dit gebied. De Dam Quick Alux FD serie staat voor robuustheid; de spoel en rotor zijn van aluminium gemaakt Met dubbel gesealde kogellagers, zes slipschijven en een 3.5 mm dikke hoofdas.

 

Bij besteding van minimaal 69 euro, krijg je deze gratis...

 

Titan

Er zijn nog steeds enkele fraaie Henk Simonsz roofvishengels voor de scherpste prijs beschikbaar. Kijk er beslist even naar, want een serie als deze Spro Titan komt waarschijnlijk nooit meer voorbij en zal je beslist aangeraden worden door de kenners. Nu extra voordelig.

 

 

Bellyboten specialist

Wesdijk Hengelsport geldt al jaren als een specialist in bellyboten. Je kunt er slagen voor een instap-model, maar ook voor een ‘bb’ met tal van accessoires voor de gevorderde sportvisser. De bekende merken zoals MacFishing, Berkley, Hart, MadCat, Ron Thompson, Grauvell en DAM en Savage Gear tref je er aan, naast de belangrijkste hulpstukken voor op de boot. Bij besteding van een bedrag van minimaal 200 euro op een voorradige bellyboot, krijg je bovendien een gratis hengelsteun. 

 

 

Veel bellyboten, en van de bewezen merken...

 

Kans op een gratis hengelhouder bij aanschaf van een bellyboot...

 

Tenslotte nog aandacht voor een van de beste vangers: de 3D Line Thru Trout van Savage Gear; de super gedetailleerde 3D scan van een forel. Deze is ook beschikbaar in de Japanse stijl, in de topkleur Ayu, en scherp geprijsd.

 

Klik hier voor meer aanbiedingen bij Wesdijk. En je weet: Bij een bestelling heb je sowieso 15% korting te pakken, en dat is goed om te weten.

 

Een van de beste snoekvangers...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.