Roven.nl: de webshop met tips, tricks, blogs en 25.000 artikelen

21 april 2019 | Redactie

Fish Inn is ook als hengelsportwinkel toonaangevend binnen de roofviswereld in Nederland. En omdat veel medewerkers van Fish Inn zelf gepassioneerde roofvisser en meervalvisser zijn, vind je bij www.fishinn.nl www.roven.nl altijd veel informatie over de laatste trends & technieken, evenals de nieuwe interessante producten,

 

Visverslagen over alle roofvis inclusief meerval...

 

Roven

Roven.nl is de roofviscommunity van Fish Inn, die volledig is gericht op de professionele roofvisser. Het prostaf team van Roven.nl bestaat uit bekende namen binnen de roofviswereld zoals Jo Mebis, Thomas Sintobin, Wiljo van Daalen en Leon Haenen. Deze prostaffers bloggen met grote regelmaat en je vindt al hun visverslagen, tips & trucs en natuurlijk ook uitgebreide productreviews op Roven.nl.

 

Leerzaam

De fanatieke roofvisser & meervalvisser treft er honderden visverslagen – met passie geschreven door deze ervaren & bekende vissers - van de afgelopen jaren, die niet alleen leuk om te lezen zijn maar ook leerzaam. Ontdek praktische tips, handige foefjes en vergroot direct jouw vangst. Hier vind je alle visverslagen van Roven.nl. 

 

 

Webshop

Naast alle visverslagen, tips en tricks is Roven.nl ook direct een uitgebreide webshop. Heb je nieuwe materialen nodig voor het vangen van jouw droomvis, dan kun je deze direct in de winkelwagen plaatsen. Met een aanbod van 25.000 artikelen, alle voorzien van een uitgebreide uitleg en een duidelijke productfoto, is de kans groot dat je bij Roven.nl direct slaagt.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.