Mei highlights Wesdijk: wees klaar voor het nieuwe seizoen

08 mei 2019 | Redactie

Het duurt nog 2,5 weken voor we weer op de roofvis kunnen, dus het schiet lekker op. Bij Wesdijk in Barendrecht lopen ze alweer warm en schotelen jou een aantal kortingen en fraaie nieuwe en gouwe ouwe producten voor die je op zaterdag 25 mei direct kunt inzetten.

 

Een gratis tweedelige ABU plug bij een besteding vanaf 69 euro op voorradige artikelen. En reken maar dat dit een vanger is...

 

HTO & Hart

De hoeveelheid roofvismaterialen van HTO en Hart loopt gestaag op bij Wesdijk, en terecht. Deze Spaanse merken, die uit dezelfde fabriek komen, toveren fraaie roofvishengels tevoorschijn, waarmee ze ook bekend zijn geworden in ons land. De streetfishhengels zoals de Absolut Rock & Street en de HTO Rockfish voor de zoet/zoute LRF (Light Rock Fishing) liefhebbers bijvoorbeeld. Maar let ook eens op de fraaie bellyboten van Hart die steeds populairder worden. Je hebt ze al van rond de 250 euro, en met de fraaie rode Sikkario X-Pro haal je zelfs een topper in huis!

 

 

HTO Absolut Rock & Street...

Sikkario X-Pro...

 

Keitech

Vanaf nu en de komende weken verschijnen er steeds meer nieuwe roofvismaterialen bij Wesdijk in de winkel en de webshop van onder meer Keitech, Daiwa Tournament, Savage Gear, HTO, Hart, Westin, Spro, Salmo, Freestyle en nog veel meer.

 

Shad Impact...

 

Crazy Flapper...

 

Easy Shiner

Wie de aanbiedingen in de gaten houdt, vindt altijd wel iets wat gebruikt of aangevuld kan worden aan je voorraad, zoals goede shads. Die van Keitech zijn altijd goed en stellen nooit teleur, of het nu de Shad Impact op de dropshot is, de Crazy Flapper aan de Carolina rig, of aan de loodkop met een mooi schoepstaartje zoals de zachte uitblinker Easy Shiner.

Easy Shiner...

 

ABU Garcia  sets

Nog even aandacht voor enkele fraaie roofvissets, die je extra voordeel opleveren dan wanneer je de hengel en molen los koopt. Voor een mooie set om te dropshotten, jerken of gewoon als spinset, kun je het personeel altijd om goed advies vragen. Wanneer je met de effectieve jerkbait aan de gang gaat op snoek, heb je prima sets met de ABU Garcia aanbiedingen zoals deze Black Max, die net onder de 75 euro blijft hangen, en waarmee je topmateriaal in huis haalt.

 

Black Max combi...

 

Tiendaagse megadeal

Tenslotte goed nieuws over de legendarische Spro Henks Simonsz Titan hengels. Rondom de laatste series die Wesdijk nog over heeft, is een tiendaagse megadeal bedacht, waarmee je deze juweeltjes nog voordeliger op de kop kunt tikken. Zoals de fraaie Titan ‘The Legend’ Spin.

 

Gratis plug

Bij alle aankopen uit het voorradige roofvisaanbod krijg je bij besteding vanaf 69 euro een Berkley Flicker Shad plug t.w.v 7,95 euro, gratis en voor niets.

 

Zorg dus dat je klaar bent voor het nieuwe roofvisseizoen op 25 mei aanstaande en betaal niet te veel!

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.