Twinler helpt Team Quantum aan de overwinning

10 mei 2019 | Redactie

Wat hangen we aan de lijn op zaterdag 25 mei als er weer met kunstaas gevist mag worden? Misschien toch maar de Quantum Twinler in huis halen om een paar mooie snoeken te vangen? Als je het relaas van de Zweedse versie van de Predatortour leest, ga je het beslist overwegen…

 

En opnieuw een metersnoek voor voor Timo Rosche van Team Quantum...

 

Quantum

De door Mann’s geproduceerde softbait van 20 cm en 42 gram was namelijk mede verantwoordelijk voor de winst bij de Zweedse Predatortour, een roofviswedstrijd met 101 deelnemende boten met de beste wedstrijdvissers, waar ditmaal de Quantum teamleden Freddy Harbort en Timo Rosche het hoogste plekje van het ereschavot mochten beklimmen.

 

 

De zes grootste snoeken telden mee, ook deze van Freddy Harbort.

 

Vänern

Op Vänern, het grootste meer van Zweden, visten de teams drie dagen lang om uiteindelijk hun zes grootste snoeken te mogen meetellen voor hun eindtotaal.

De eerste dag ging het al aardig voor het Quantum team met enkele metersnoeken aan de Yolo Pike shad. De tweede dag was veel taaier en nu kon de Twinler zijn best doen om toch nog wat snoek over de streep te trekken en aan het eind op een reeds veel beviste plek alsnog een belangrijke snoek van 117 cm te vangen.

 

 

De good old Twinler gaf wederom zijn visitekaartje af...

 

Twinler

De derde dag zou beslissend worden en het leek erop dat Timo en Freddy nog één flinke snoek nodig zouden hebben voor een ereplek. De Twinler bleef aan de speld en wat gehoopt werd, bleek werkelijkheid te worden door de vangst van opnieuw een metersnoek, wat hun totaal over drie dagen voor de zes grootste vissen op 641.60 cm bracht, 6 cm voor het team op de tweede plek. Goed voor de eindoverwinning! De tweede plek was voor Daniel Nilsson en Tommie Magnusson van Team Westin en de derde plek voor Team Leech met Peter Stare and Jonatan Jernberg.

 

 

Timo Rosche en Freddy Harbort met hun prijzen (foto Frank van Vliet)

 

Materiaal

Het materiaal waar het team mee viste, was als volgt. Hengels: Quantum Aggressor Heavy Lure Smart Trigga en Quantum Smoke. Reels/molens: Quantum Exo Baitcaster 301 en Iron Spin. Lijn: 25/00 Quantum Ultrex braid en 85/00 Quantum fluorocarbon. Klik hier voor meer info over deze materialen.

 

Bekijk hieronder het filmverslag van de Predatortour Zweden, die onlangs is uitgekomen.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.