Cannibal: de Savage Gear shad met het rare ‘bekkie’

20 mei 2019 | Redactie

Tussen alle hardbaits, softbaits en hybrides die je kunt vinden in het kunstaasaanbod van Savage Gear, is de Cannibal shad een van de markantste softbaits. De shad valt op door het geopende ‘bekkie’ en eenmaal in het water door de overdreven staartactie.

 

Hij is er ook in een grotere 15 cm versie...

 

Cannibal

Wat de roofvis nu van deze specificaties vindt, weten we niet, maar het resultaat betaalt zich in ieder geval uit in zeer goede vangsten. Met name baars en snoekbaars verkiezen deze Cannibal van Savage Gear boven een normale shad, en wat ook opvalt is dat hij in de wintertijd, wanneer je over het algemeen wordt geacht kunstaas met minder staartactie aan te bieden, juist voor de snoek een bijzonder aantrekkingskracht blijft houden.

 

De segmenten zorgen voor een 'overdreven' zwabberende staartactie...

Ook in 15 cm

Misschien kennen de meesten de Cannibal als een kleine shad, maar dat klopt niet helemaal, want de Cannibal is er tegenwoordig ook in de lengte 15 cm, wat jou als roofvisser een bereik vanaf 6 t/m 15 cm biedt dankzij deze evergreen in het Savage Gear pakket. Zorg dat je hem in je tacklebox hebt, want je gaat hem op een dag nodig hebben…

 

Klik hieronder om een video te bekijken.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.