Met een luxe touringcar naar de Visma!

06 februari 2016 | Peter Dohmen

Het zal jullie niet zijn ontgaan: de organisatie van de komende VISMA Nieuwe Stijl laat geen gelegenheid onbenut om de bezoekers leuke, spannende en aantrekkelijke activiteiten voor te schotelen en biedt nu ook de mogelijkheid om gezamenlijk naar Rotterdam te reizen in een luxe touringcar.

 

De Visma is al 48 jaar (!) dé nationale hengelsportbeurs van Nederland en trekt steevast bezoekers uit alle windstreken. Nu vindt niet iedereen het even prettig om een lange autorit naar Rotterdam te moeten maken en is ook de trein niet ieders vervoermiddel bij uitstek. De organisatie wil het echter bezoekers van overal uit het land zo makkelijk mogelijk maken en heeft daartoe samenwerking gezocht met een gerenommeerd touringcarbedrijf. En zo wordt het mogelijk om vanaf opstapplaatsen in het gehele land naar Ahoy Rotterdam te reizen. Simpeler kan het niet: je stapt alleen, met je vismaat of met een hele groep op het afgesproken tijdstip in de bus en die zet je vervolgens keurig af voor de ingang van het tentoonstellingscomplex. Dat is met recht een VIP-behandeling!

 

Combiticket

Deze busservice bieden wij alleen aan in het weekend, dus op zaterdag 5 en zondag 6 maart as.  Op beide dagen komt de bus zo rond 11.00 uur aan bij het Ahoy-complex en zal daar vervolgens rond 16.00 uur weer vertrekken. Producten die zijn aangeschaft op de Visma, kunnen vanzelfsprekend gewoon worden meegenomen in de touringcar of de daarvoor bestemde bagageruimte. Een combi ticket voor vervoer + entree) bieden wij aan voor slechts € 27,50 p.p.

 

Opstapplaatsen

Afhankelijk van het animo van bezoekers aan de VISMA Nieuwe Stijl, zijn de volgende opstapplaatsen voorzien (let op: alfabetische volgorde!):

 

Alkmaar - Almere – Amersfoort – Amsterdam - Apeldoorn – Arnhem - Assen – Bergen op Zoom - Borssele – Breda – Den Bosch – Den Helder -Doetinchem – Eindhoven –Enschede – Geleen – Gorinchem - Gouda - Groningen – Haarlem - Heerenveen  - Hoorn– Leeuwarden – Lelystad – Leiden – Maastricht – Middelburg – Nijmegen – Purmerend – Roosendaal -Roermond – Schagen – Serooskerke Schouwen – Sneek –Stellendam – Tiel – Tilburg – Utrecht – Zwolle.

 

Reserveren

Het moge duidelijk zijn dat de touringcar alleen vertrekt van de verkozen opstapplaats bij voldoende animo. Daarom is het uitermate belangrijk om tijdig te reserveren! Dat kan tot uiterlijk maandag 29 februari as. via de volgende URL's: (let op de gewenste bezoekdatum!)

 

Zaterdag 5 maart

http://partybussen.nl/festivals/visma-zaterdag-5-maart

 

Zondag 6 maart

http://partybussen.nl/festivals/visma-zondag-6-maart

 

Uiterlijk op donderdag 3 maart as. ontvang je dan op het door jou opgegeven e-mailadres digitaal de informatie over de opstaplocatie, de precieze vertrektijd van die locatie, de busticket en het toegangsbewijs voor de VISMA Nieuwe Stijl. Ben je met een groep van minimaal 20 personen, maak dan via de bovengenoemde website je eigen ‘opstapplaats’ aan, vanuit je vriendengroep of vereniging.

 

Deze aanbieding is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Pouw Vervoer, zie www.pouwvervoer.nl

 

Voor alle nadere informatie over de VISMA Nieuwe Stijl:

 

Busvervoer Visma 2


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.