Solbian Energy Flyer: nooit meer lege smartphones

30 mei 2019 | Redactie

Het is de schrik van menige sportvisser om met een lege smartphone aan de waterkant te zitten. Want stel dat er een noodgeval is, of je hebt een kanjer van een vis gevangen die je op de foto moet zetten met een selfie, om maar even twee uitersten te noemen. Dat nijpende gevoel is meteen verdwenen wanneer je een Solbian Energy Flyer bij hebt, die je foontje oplaadt op zonne-energie.

 

EBBM helpt je vooruit...

 

Solbian

Met die Solbian op zak kun je weer rustig ademhalen, want deze krachtige USB lader op zonne-energie laadt een iPhone5 binnen een uur voor 80% op, en een iPad in minder dan twee uur tijd volledig vol dankzij de Sunpower zonnecellen met een rendement van meer dan 23%.

 

 

Zorg voor een volle smartphone in the middle of nowhere...

 

 

Ook keus uit andere (draagbare en opvouwbare) zonnepanelen...

 

EBBM

Met 13 Watt, ofwel 2.5 Ampere laadstroom is dit de krachtigste USB lader die er is. De USB lader is bovendien voorzien van een MPPT regelaar die er voor zorgt dat zoveel mogelijk zonne-energie wordt omgezet in stroom en een correcte en veilige lading van de accu’s is gegarandeerd. De afmetingen zijn 27 cm bij 27 cm en 4 mm hoog. Gewicht 200 gram. Verkrijgbaar bij EBBM, de milieuvriendelijke leverancier van accu’s, fishfinders, elektromotoren en nog veel meer.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.