VIS TV XL op nieuw water en Jeremy zoekt monstersnoek in Dark Waters

31 mei 2019 | Redactie

In de komende aflevering van VIS TV XL kun je weer genieten van een variatie aan presentatoren, disciplines en technieken. Diezelfde avond om 20 uur neemt Jeremy Wade je in zijn nieuwe serie Dark Waters mee naar de koele meren van Ierland en arctisch Zweden op zoek naar monstersnoek. VIS TV XL begint als gebruikelijk om 9.30 uur op RTL7 op deze zondag 2 juni, terwijl Dark waters van 20 tot 21 uur staat geprogrammeerd.

 

Jan Willem op forel in VIS TV XL...

 

In de aflevering van VIS TV XL vissen Tamme en Daniel op een nieuw Vispas-water in Friesland. Ze haken een mooie vis, alleen heeft meneer vis er niet veel zin in. Dus besluiten Tamme en Daniel zelf de vis maar even op te halen dan. Zondag zie je hoe dit afloopt. Jan Willem gaat ondertussen een dagje op forel vissen samen met Rafael Rozema op vispark de Pingo. Natuurlijk is ook Marco Kraal weer van de partij en zal er nog meer te zien zijn in de vierde aflevering.

Bekijk de eerste beelden op de website en de Facebook-pagina.

 

 

Daniel en Tamme moeten het water in...

 

 

Jeremy reist langs de Ierse meren...

 

Dark Waters

In Dark waters op Animal Planet op 2 juni, gaat Jeremy in ‘Ice Age Predator’ op reis naar Ierland en arctisch Zweden. Hij wil het liefst een enorme snoek vangen, waarvan hij weet dat ze ergens moeten zitten. Hij onderzoekt natuurlijk alles vooraf en slaat er zelfs oude boeken en historische verslagen op na om de monsters te vinden. De meren in ierland worden wel bevist maar in noordelijk Zweden bevist Jeremy maagdelijke wateren…

 

 

Vind Jeremy zijn Ice Age Predator?

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.