Westin teams beheersen World Predator Classic 2019

02 juli 2019 | Redactie

De World Predator Classic 2019 (WPC) is afgelopen zaterdag 29 juni tot het laatst spannend geweest en werd 7 minuten voor het eind beslist, toen het Tsjechische duo Filip/Stepka het Belgische duo Coppens/Eijssens met de vangst van een laatste snoek terugverwees naar de tweede plaats. Beide teams werden door Westin ingeschreven.

 

De Tsjechische winnaars...

 

Spannend

Vanuit Hellevoetsluis was de driedaagse WPC 2019 een spannend toernooi, dat elke dag weer de vele deelnemers tot het uiterste dwong om de elementen (zon!) te bedwingen en de roofvissoorten op te zoeken op Haringvliet en aangrenzend water. Radek Filip en Martin Stepka deden dat het beste. Met hun zorgvuldig uitgedachte taktiek en technieken waren ze uiteindelijk het meest succesvol. Met een derde plaats op de laatste (derde) dag werden zij met een 1 + 5 + 3 = 9 punten de kampioenen.

 

 

 

Met deze metersnoek maakte Radek Filip het verschil...

 

 

Luc Coppens met een van de snoekbaarzen tijdens de wedstrijd...

 

WPC

Tweevoudig winnaar (met Jeremy Staverman) Luc Coppens bleef ditmaal op de tweede plek steken. Samen met Jeroen Eijssensstoomden zij op de laatste dag op van een vierde naar een tweede – en bijna eerste – plek. In leidende positie verloren zij echter de eindoverwinning doordat hun Tsjechische opponenten 7 minuten voor het eindsignaal nog een snoek vingen. Het verschil was daardoor uiterst klein tussen winst en verlies. De Nederlanders Willem Stolk en Chris Bloemen werden vijfde in het eindklassement.

 

 

De Top 10 in de eindrangschikking...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.