Wesdijk: met specialistische roofvissets naar de waterkant

05 juli 2019 | Redactie

Roofvissets zijn er voor elke soort roofvis in de juli-aanbiedingen bij Wesdijk Hengelsport. Voor de specialist die met jerkbaits achter de snoek aan wil; de peuteraars die met dropshothengels of lichte shadjes aan de gang willen, of voor degenen die het roofvissen wil oppakken met een instapsetje. En met wat mazzel krijg je er gratis kunstaas bij…

 

De Warriors van Fox Rage zijn gekende roofvishengels; kijk op de aanbiedingen voor een set van deze hengels samen met een Warrior molen...

 

 

Gratis Effzett Minnow spinner bij aanschaf van voorradige roofvismaterialen vanaf € 69,- ...

 

Abu allround spinset

Voor de mensen die met roofvissen willen starten, is er een degelijke set van Abu Garcia met een allround 15-45 gr hengel die een prachtige lengte van 230 cm heeft. Compleet met een prima Abu molen krijg je er een gratis DAM Effzett spinner bij geleverd. Kwaliteits combi! De prijs? Klik hier.

 

Een mooie Abu Garcia set...

 

Verantwoord & goedkoop

Wil je echt iets goedkoops en toch een verantwoord starterssetje aanschaffen voor je jarige neefje, dan is er voor nog geen 20 euro een set van een Mitchell Tanager hengel en een molen met camouflage tinten. De molen is reeds gevuld met nylon lijn. Er is keuze tussen een hengel in de lengtes 180; 210 of 240 cm. Klik hier voor de details.

 

 

Wat geef je een jarig neefje voor nog geen 20 euro? Juist: een camo roofvissetje van Mitchell...

 

Warriors!

Een Fox Rage Warrior spinset van een 210 cm lange 10-30 gr spinhengel en een Fox Rage Warrior 2500 molen. Dit merk behoeft geen aanbeveling, want de kwaliteit staat buiten kijf. Wesdijk maakt de Warrior set af met de populaire Berkley Spiderwire Smooth gevlochten lijn, en dat is een lijntje waar ook de professionals mee vissen, zeker in de 08/00 diameter. De set is in drie maten onder de honderd euro te verkrijgen. Klik hier voor details.

 

Bij de naam Warrior van Fox rage weet je eigenlijk al genoeg...

 

Jerkbaiten

Er zijn nog steeds wat sets over van deze populaire aanbieding; een 188 cm lange Abu Black Max hengel voor het jerkbaiten in combinatie met een Abu Black Max reel. Op de metersnoek? Dan is dit een van de beste manieren. Voor de prijs van deze topset klik je hier.

 

Een prima stap op weg naar een metersnoek; deze Black Max jerkbaitset van Abu...

 

Maandaanbiedingen

De vier bovenstaande sets zijn ter voorbeeld, maar Wesdijk heeft veel meer sets en mooie aanbiedingen voor elke sportvisser. Meer weten? Klik hier voor een overzicht van de nieuwe roofvis maandaanbiedingen!

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.