Wesdijk aanbiedingen: roofvissets en bellyboten op maat

18 juli 2019 | Redactie

Vakantietijd is vistijd. Wie reeds sportvisser is heeft in de vakantie de ruimte en de tijd, zeker met de heerlijke lange avonden. Wie het sportvissen (weer) wil oppakken, en wie wil dat niet met het oog op de weersverwachtingen, kan in Barendrecht bij Wesdijk terecht voor een mooie roofvis spinset of kiezen uit tientallen andere aanbiedingen.

 

Ook het bekende en praktische Pro Tele Folding Rubber Mesh net van Savage Gear staat tussen de aanbiedingen...

 

DAM Effzett

Met een roofvisset combi van het merk DAM zit je meteen in de middenklasse en heb je voor jaren een prima hengel en molen. Wesdijk heeft enkele sets gebaseerd op de DAM Effzett Upstyler spinhengel en een Quick FZ 300 of FZ 200 molen van DAM. Aangezien de Upstyler in diverse lengtes en werpgewicht-klassen wordt aangeboden, kun je naar gelang je eigen wensen de set inzetten voor de (polder)snoek, het baarsvissen, de snoekbaars of roofblei of zelfs het lichte zilte werk op zeebaars, makreel of fint. De tweedelige blanks van TC24 carbon hebben een snelle actie.

De sets worden geleverd met gratis gevlochten lijn.

 

 

 

 

 

Met een mooie Quick FZ 300 of FZ 200 molen...

 

Grauvell Iceberg

Geef toe; met de bellyboot het water op heb je altijd eens willen uitproberen, maar het kwam er toch steeds niet van. Hengelsport Wesdijk is hét adres om deze tak van sport op te pakken. Je kunt zelfs bellyboten huren om het een dagje te proberen. Daarna heb je vast de smaak te pakken en wil je een eigen set hebben. Er is veel keuze van merken, maar een prima (tijdelijke) aanbieding is de Grauvell Iceberg, die momenteel voor maar €169,95 over de toonbank gaat. Met een draagvermogen van 125 kilo een prima bellyboot, inclusief flippers, pomp en draagtas. Afmetingen; 140 x 110 x 42 cm.

 

De Grauvell Iceberg...

 

DAM levert natuurlijk ook erg goed kunstaas en ook dat kun je aantreffen bij Wesdijk. Bij een aanschaf van voorradige producten vanaf €69,-  krijg je bovendien een gratis DAM Spinner Minnow.

 

 

Schepnet

Savage Gear is een ander populair roofvismerk en ook daarvan zijn er scherp geprijsde aanbiedingen. Speciale aandacht voor de schepnetten, want de gekende Savage Gear Pro Tele Folding Rubber Mesh Landing Net kun je nu aantreffen voor slechts €34,95. En wie deze al heeft weet het: dit opvouwbare net heeft een gecoate visvriendelijke mesh waar je niet met je haken in blijft steken. De uitschuifbare steel gaat tot liefst 270 cm. De afmetingen van dit net bedragen in de Large versie 65 x 50 cm en voor de XL 70 x 85 cm. Klik hier voor de details.

 

Door het lint

Eveneens van het beroemde oranjezwarte merk is dit meetlint van Savage Gear. De Measure Tape Trophy koop je voor 50% korting, dus die valt met zijn prijs van €14,95 in de categorie ‘afrekenen en meenemen’. De schaalverdeling gaat tot 140 cm, dus daarboven ga je letterlijk ‘door het lint’… Hij is oprolbaar en afwasbaar, dus prima weg te stoppen in de tas of rugzak, en heeft een harde opstaande startrand om de bek van de vis tegenaan te schuiven.

 

Ben je nog op zoek naar iets speciaals, blader dan eerst eens door de talrijke aanbiedingen op de nieuwe website, voordat je iets aanschaft voor te veel centen. Klik hier voor een overzicht van de maandaanbiedingen.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.