Sportvisserij ZWN zoekt Medewerker Jeugd & Evenementen

24 juli 2019 | Redactie

De regionale koepelorganisatie Sportvisserij Zuidwest Nederland is op zoek naar een Medewerker Jeugd & Evenementen. De koepelorganisatie van 220 hengelsportverenigingen die samen ruim 160.000 sportvissers vertegenwoordigen in het werkgebied van Noord-Brabant,  Zeeland en nagenoeg de hele provincie Zuid-Holland, is gezeteld in Drimmelen.

 

Organiseren van jeugdactiviteiten...

 

Functie

Voor de functie ‘Medewerker Jeugd & Evenementen’ zoekt men iemand (m/v) voor 36 uur per week. Men nodigt sollicitanten uit die energiek en initiatiefrijk zijn en zich met plezier verantwoordelijk wil voelen voor de (gestructureerde) organisatie en de uitvoering van de jeugdactiviteiten, wedstrijden in binnen- en buitenwater en andere evenementen zoals jeugdevenementen, jeugdkampen en kijk- en doedagen.

 

 

Jeugd

De kandidaat moet open-minded zijn, goed met mensen om kunnen gaan en een visie hebben op werken met vrijwilligers. Een stevige persoon die Sportvisserij Zuidwest Nederland helpt de organisatie (nog) beter te maken en nieuwe wegen vindt en bewandelt om jeugd beter te bereiken. Dit vanuit een nieuwe te ontwikkelen visie op de organisatie van evenementen en wedstrijden die aansluit op de behoefte bij hobby- en wedstrijdvissers.

 

 

Werken met vrijwilligers en jeugd...

 

Veelzijdige functie

Je komt terecht in een organisatie in ontwikkeling, waarin jouw inbreng en positie belangrijk is. Je werkt samen met collega's, maar zult een groot deel van je taken ook zelfstandig uitvoeren. Men biedt een veelzijdige functie met een afwisselend karakter (zowel qua inhoud als arbeidstijden – ook weekend- en avondwerk), goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, een goede pensioenvoorziening en reiskostenvergoeding.

 

Is je interesse gewekt? Kijk dan hier op de website van Sportvisserij Zuidwest Nederland om de volledige vacature te lezen.

 

Reageren moet uiterlijk gebeuren op 30 augustus 2019.  Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Björn Schutz, directeur van Sportvisserij Zuidwest Nederland, via 06-10709798.

 

Bovenstaande is niet de volledige vacature, die vind je dus op deze website.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.