NK Bellyboat Vissen 2019 bijna volgeboekt

09 augustus 2019 | Redactie

Het NK Bellyboat Vissen 2019, dat dit jaar onder de vlag van Float Plus wordt georganiseerd, gaat door in een ietwat gewijzigde vorm. Er vinden twee wedstrijden plaats (i.p.v. drie) op 5 oktober (Hollands Diep/Haringvliet) en 16 november Haringvliet.

 

Spanning verzekerd tijdens de wedstrijden...

 

Vol is vol

Het maximaal aantal deelnemers voor de tweedaagse wedstrijd is op 50 vastgesteld. Degenen die zich eerder al hadden ingeschreven kregen voorrang bij de 2019 editie. Inschrijven voor de 2019 editie kan nog tot 1 september 2019, maar vol is vol, en volgens de organisatie zijn er nog maar enkele plekken vrij. Deelname is mogelijk vanaf 14 jaar.

 

 

 

De winnaars van vorig jaar...

 

Techniek

Het belooft weer spannend te worden, met een leuke entourage en prijzen, ook weer voor de grootste snoek, baars en snoekbaars. De twee wedstrijden worden afgesloten met diner en prijsuitreiking. De organisatie heeft de reglementen ietwat gewijzigd. De nadruk wordt iets meer gelegd op techniek waardoor de factor ‘geluk’ beperkt blijft. Klik hier voor de 2019 reglementen.

 

Website en Facebook

Lees de details op de Facebookpagina (‘Float Plus NK Bellyboat Vissen’) en de website en houd beide in de gaten voor de laatste informatie.

 

 

Ook dit jaar weer prijzen voor de grootste snoek, baars en snoekbaars...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.