Dr. Bait & Dr. Flash voor de grote snoeken

13 augustus 2019 | Redactie

Heb je problemen met het vangen van grote snoek, bel dan de dokter. In dit geval gaat het om Dokter Bait of Dokter Flash. Beide kunstaasje van Rozemeijer weten feilloos de weg te vinden naar grote snoek, niet in het minst vanwege hun flashy voorkomen, hun trillingen en hun grootte…

 

Dr. Flash of Dr. Bait? 

 

Bait

Grote snoeken zitten in zomer en nazomer op groot water het liefst tussen de planten. Moeilijk bereikbaar zou je denken, maar met een wiervrije spinnerbait als de Dr. Bait van Rozemeijer wordt het anders. Door de vorm en de enkele haak van deze spinnerbait vis je met gemak door dikke plantenvelden heen zonder planten te haken. De enkele haak met twister blijft dus vrij voor inhaking bij de snoek of andere rover. Een echte game-changer van 76 gram en in drie kleuren.

 

Dr. Bait weegt 76 gram...

 

Flash

Die andere dokter heet Dr. Flash. Het is een grote dubbele spinner met flink wat haar op de tanden. Spinners blijven favoriet bij de (grotere) roofvissen. In de polder en stadswateren worden deze regelmatig ingezet maar op het grotere water blijven ze een beetje achter. Zonde, want juist daar kan een goede grotere spinner het verschil maken, en dat is precies wat Dr. Flash doet. Deze dubbele spinner zorgt voor veel vibratie, enorm veel flash en waterverplaatsing. In drie kleuren met een gewicht van 56 gram.

 

Dr. Flash is een flinke tandemspinner met flashy haar op de tanden...

 

Meer weten? Kijk op de website voor details, alsook over de Dr. Blade en Dr. Skirt van Rozemeijer.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.