Man alone on a Boat: solo naar de haaien

14 augustus 2019 | Redactie

Al ver voordat de term ‘vloggen’ gemeengoed werd wisten de trouwe volgers van de Totally Awesome Fishing show en met name de onnavolgbare CEO Graeme Pullen wat de betekenis was achter deze solistische videobekentenissen van pur sang sportvisser Graeme. De bekendheid van de Engelsman nam echter reuzensprongen door zijn ‘Man alone on a Boat’ avonturen…

 

In je eentje een blauwe haai aan boord trekken, dan moet je bij Graeme zijn...

 

Cornflakes

En opnieuw zit Graeme achter het stuurwiel van zijn zeevisbootje en de GoPro’s draaien mee wanneer hij op een zonnige dag de haven uitvaart en hij buitengaats aan zijn ontbijt van cornflakes begint. In vorige afleveringen van Man alone in a Boat zagen we hem in zijn eentje worstelen met flinke haaien en roggen van de Engelse kust; in deze aflevering van Man goed Fishing Alone in his tiny Boat vist hij vanaf de zuidkust bij Cornwall om wat haaien te zoeken. Graeme blijkt echter niet alleen aan boord, want zijn mascotte Ted is ook meegekomen als verstekeling en draagt zijn steentje bij aan de visdag van deze verhalenverteller, wat natuurlijk vergezeld gaat van de beste technische vistips en praktische info die je kunt krijgen.

 

 

Zelfs tijdens het ontbijt met cornflakes blijven de verhalen doorgaan...

 

Verstekeling Ted helpt mee de wijting aan boord halen...

Blauwe haai

Mocht je zijn smeuïge Engels wat moeilijk verstaan, klik op de ondertiteling door van de vijf icoontjes rechtsonder de meest linkse aan te klikken. Heb je te weinig tijd om de hele video te volgen van deze moderne ‘Old man and the Sea’ vertelling, scroll dan even door naar 45.00 minuten wanneer de eerste blauwe haai langzij komt!

 

Klik hieronder voor de aflevering van dit Solo Fishing Adventure.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.