Wesdijk: kortingen op roofvismateriaal met klasse en kwaliteit

23 augustus 2019 | Redactie

Met vele aanbiedingen en fraaie klassematerialen heeft Wesdijk Hengelsport vrijwel alles in huis om jou als roofvisser deze prachtige periode van het jaar door te helpen. Speciale aandacht voor een Savage Gear Custom Predator jerkbaithengel met Toray carbon en de vijf halen – vier betalen actie op kunstaas!

 

Abu Garcia Cardinals: een populaire serie, nu met korting en gratis Spiderwire lijn...

 

Met Toray carbon

Voor de klanten die van kwaliteits hardware houden heeft Wesdijk altijd een cadeau klaarliggen, want bij besteding van € 69,-  of  meer krijg je ditmaal een gratis Savage Gear 4play of Trout Spin kunstaasje cadeau. Dat lukt prima wanneer je bovenstaande jerkbaithengel aanschaft, want het gaat daarbij om een zeer goede 50% aanbieding van een klassehengel. De Savage Gear Custom Predator is er in vijf varianten. Klik hier voor de details en de prijzen.

 

 

De prachtige Custom Predator is er in diverse uitvoeringen...

 

Kunstaas in de mix

Een jerkbaithengel is net als een spinhengel, dropshothengel of zeebaarsstok niets zonder het juiste kunstaas. Met de 20% korting op ‘kunstaas in de mix’ (5 halen = 4 betalen) is dat een leuke bijkomstigheid wanneer je het aanbod (uitgezonderd Fiiish) bekijkt. Een paar namen waar je nooit genoeg van hebt: Spro Triple Devils, Svartzonkers, Salmo Sliders, Lunkercity Saltshakers of Keitech Easy Shiners…  

 

Kunstaas in de mix: Westin Swim jerkbait...

 

Abu Garcia Cardinal

Een mooie werpmolen nodig voor weinig? Abu Garcia is altijd een goede keuze, zeker met zijn bekende en betaalbare Cardinal range. Deze superlichte molens zijn momenteel met 15% korting te koop en daarbij krijg je de gevlochten Spiderwire toplijn gratis op de spoel.

 

 

Genoeg keuze bij Kunstaas in de mix!

 

Cardinal werpmolens tijdelijk met gratis Spiderwire lijn!

 

Last minute hoek

Tenslotte nog wat aanbiedingen uit de ‘last minute’ hoek. Er zijn nog enkele exemplaren van de Grauvell Float Tube Iceberg bellyboat, die je onder meer met pomp en flippers voor 25% korting kunt aanschaffen. In diezelfde hoek vind je ook nog enkele hengels uit de legendarische Spro Titan serie van Henk Simonsz. Kijk even als je niet achter het net wil vissen bij deze juweeltjes.

 

Voor een kleine investering starten met bellybootvissen met de Grauvell Iceberg...

 

Op zoek naar andere materialen? Kijk eerste even bij de vele aanbiedingen voor je te veel betaalt...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.