SNB Pike Experience op nieuwe locatie Uitgeest

26 augustus 2019 | Redactie

Op zondag 6 oktober vindt de jaarlijkse Pike Experience van de SNB plaats. Deze praktijkdag is dit jaar in Uitgeest en zal op deze zondag plaatsvinden van 10 tot 17 uur bij Watersportcentrum Uitgeest. In het jaar van de zesde editie van de SNB Pike Experience wordt de standplaats Almere van vorig jaar verruild met die van Watersportcentrum Uitgeest. Deze is te vinden langs het Uitgeestermeer aan de Lagendijk 7 in die plaats.

 

Een nieuwe locatie in Uitgeest...

 

Dit jaar is er opnieuw een mooie selectie aan winkeliers, groothandels en kunstaasbouwers aanwezig. Een kleine greep uit de deelnemers: Lagerweij Hengelsport, Engelhart Hengelsport IJmuiden, Handy Fish, Westin, Spro, Rozemeijer, Shimano, Technautic, Lureparts, Derkbaits en vele anderen.

 

 

Tweedehandsmarkt

Tevens is er een aantal visgidsen aanwezig en bestaat de mogelijkheid om een hengeltje uit te werpen op het Uitgeestermeer. De Tweedehandsmarkt, altijd één van de grote publiekstrekkers, wordt natuurlijk weer gehouden. Hier kan iedereen zijn gebruikte hengelspullen inbrengen. Mocht je hengelspullen hebben waar je vanaf wilt, neem deze dan mee om in te brengen. Ook dit jaar vindt de bekende tombola weer plaats. De prijzen zijn echt de moeite waard.

 

 

Breng je overbodige spullen mee voor de Tweedehandsmarkt...

 

Yasei verloting

Dit jaar worden er twee Shimano Yasei Pike hengels (1 spin en 1 casting uitvoering) t.w.v. €159,95 per stuk verloot. Om 13 uur begint de trekking en maakt ieder aanwezig SNB lid kans op het winnen van één van deze hengels. Wil jij kans maken op één van deze hengels, kom dan naar de Pike Experience, neem je Ledenpas mee en haal een speciaal Yashei lot bij de SNB stand. Ieder lid dat zich meldt met zijn Ledenpas heeft recht op één lot. Voorwaarde is dat je vóór 1 januari van dit jaar al lid van de SNB was.

 

 

De entree is gratis voor leden...

 

Ledenpas mee

Voor SNB-leden is de entree op deze dag gratis. Neem wel je Ledenpas mee want deze moet je bij de ingang tonen. Niet-leden betalen €5,-  die ze terugkrijgen als ze ter plekke lid worden. Het parkeren is gratis op deze dag.

 

 

Aan het Uitgeestermeer...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.