Savage Gear HighRider Kayak: opblaasbaar hebbeding

31 augustus 2019 | Redactie

De kantvissers hebben er vast wel eens over nagedacht om over te stappen naar een visboot, kajak, rubberboot of bellyboot. De keuze daarbij is vrij breed, maar toch past niet elk vaartuig bij de persoonlijke eisen. Voor een boot of een kajak heb je bergruimte nodig en vervoer op een trailer of het dak van je auto; zaken waar je bij een opblaasbare rubberboot of bellyboot minder last van hebt…

 

Je komt nog eens ergens met de HighRider...

 

Het is leuk om te zien hoe sommige merken inspelen op de mogelijkheden die je als sportvisser hebt en nadenken over nieuwe manieren van varen en vissen. Wat dat betreft zal de opblaasbare HighRider Kayak van Savage Gear namelijk bij sommigen precies beantwoorden aan de vraag die niet eerder beantwoord kon worden.

 

HighRider Kayak

De HighRider Kayak is een opblaasbare eenpersoons kayak die makkelijk te vervoeren is, en voor jou het viswater op een simpele manier toegankelijk maakt. Groot pluspunt is de hoge zit, die jou niet alleen droog laat zitten, maar ook de positie biedt om goed rondom te kunnen vissen.

 

Stabiele en veilige viskayak...

 

Kleiner water

De lengte van 330 cm biedt de mogelijkheid om de rustige kleine wateren te bevaren; al zullen sommigen er met een zwemvest anders over denken en ook iets groter water of kalme riviertjes uitproberen, of juist de HighRider inzetten om voorheen onbereikbare plekken te bevissen, of eilandjes of ontoegankelijke rietkragen te vinden waar de vissen zich veilig dachten te voelen.  

 

 

Met hengelhouders...

 

Veilig en praktisch

De HighRider heeft een driedelige peddel, die je kunt vastklikken op de kayak; hengelhouders, drie verplaatsbare aluminium crossbars en weegt 20 kilo. Met diverse opbergruimtes en luchtkamers is hij veilig en praktisch. Hij kan bovendien een gewicht van 200 kg dragen.

 

 

Groter water kan natuurlijk ook, maar denk eraan: safety first...

 

Hebbeding

Een leuk innovatief vaartuig dat veel sportvissers uit alle disciplines precies goed uitkomt. Bovendien, niet onbelangrijk, een prachtig ‘hebbeding’ voor families met kinderen, en voor (buitenlandse) vakanties om het water te verkennen, zoals prostaffer Ferenc in Frankrijk dat deed.

 

Klik hier voor details over de HighRider 330.

 

Klik hieronder om een filmpje te bekijken.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.