Italiaanse topkwaliteit: Molix kunstaas bij Fish Inn

11 september 2019 | Redactie

Fish Inn neemt enkel en alleen de beste merken kunstaas en roofvismaterialen op voorraad. De kenners weten dat allang en vinden er alles wat ze nodig hebben. Maar er is nooit genoeg moois, en daarom is sinds deze week het Italiaanse topmerk Molix aan het 20.000 producten tellende assortiment van Fish Inn toegevoegd.

 

Divers kunstaas van Molix voor elke roofvis...

 

Blackbass

Het Italiaanse Molix heeft al het kunstaas in hun programma nauwgezet ontworpen en getest en doorontwikkeld tot het niet beter kon. Van origine komt het Molix kunstaas uit de blackbass visserij. Tijdens het vissen op blackbass wordt geen enkel detail overgeslagen. De afwerking en het zwemgedrag van het Molix kunstaas is dan ook subliem te noemen.

 

 

De Molix Piper...

 

 

Hij is 5 cm lang en weegt 3 gram: de Jubarino...

 

 

Real Thing shad

Naast een selectie pluggen die perfect zijn voor het roofvissen in de Benelux heeft Molix ook een aantal zeer goede softbaits en creature baits op de markt gebracht. Natuurlijk heeft Fish Inn Venlo hier de best vangende modellen in de beste kleuren gekozen. Namen als de Molix RA shad en de Molix Real Thing shad zullen veel roofvissers dan ook niet onbekend in de oren klinken.

 

 

De Real Thing shad...

 

Chatterbait

Naast het normale kunstaas hebben ze bij Fish Inn ook nog voor een exclusiever stuk kunstaas gekozen. De meeste roofvissers zijn wel bekend met chatterbaits maar gebruiken deze erg weinig. Toch mag dit soort kunstaas absoluut niet vergeten worden. De Molix Lover Special Vibration chatterbait biedt met het lijf in de vorm van een vis de beste prooivisimitatie, en juist deze extra dimensie ontbreekt bij de normale metalen chatterbaits.

 

De Molix Lover Special Vibration chatterbait...

 

Vangsten

De eerste vangsten door de testvissers van Fish Inn zijn reeds geboekt en de roofbleien, zeebaarzen, snoeken en snoekbaarzen zijn op de gevoelige plaat vastgelegd. Wil jij het complete assortiment Molix kunstaas van Fish Inn bekijken? Je bent van harte welkom in de winkel maar je kunt dit prachtige kunstaas natuurlijk ook online bekijken en bestellen. Fish Inn levert supersnel en biedt de beste service! Al het Molix kunstaas bekijk je hier.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.