Sluiting ‘De Reus’ op 28 september; kortingen nog scherper

13 september 2019 | Redactie

Tot en met zaterdag 14 september 2019 zal de huidige uitverkoop bij De Hengelsportreus in Drempt met de 30% actie nog voortduren, waarna op donderdag 19 september de korting verder naar beneden gaat met 40% op hengels en molens, en 50% op de rest van de producten.

 

 

De hengelsportzaak sluit op zaterdag 28 september...

 

Openingstijden

Na bijna 30 jaar gaat hengelsportzaak De Hengelsportreus aan de Braambergseweg 4 in Drempt de deuren sluiten. Eigenaren Paul en Angela Uffing houden daarom uitverkoop en hebben de datum van sluiting nu vastgesteld op zaterdag 28 september. Tot die tijd worden ook de openingstijden aangepast.

 

 

Kortingen van 40% op hengels en molens...

 

...vanaf  donderdag 19 september...

Laatste weekend

Op donderdag 19 september start de tweede fase van de uitverkoop bij ‘De Reus’. Op alle nog restende producten geldt vanaf die datum een korting van 50%. Deze korting geldt niet voor hengels en molens, op deze producten is nu een korting van 40% van toepassing. De winkel is vanaf 19 september alleen nog geopend op die donderdag 19; op vrijdag 20 en zaterdag 21 september. In de daarop volgende week is de winkel alleen geopend op donderdag 26; op vrijdag 27 en op zaterdag 28 september. Dit is tevens het allerlaatste weekend dat De Hengelsportreus geopend is.

 

 

En 50% korting op vrijwel alle andere materialen vanaf 19 september...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.