Jeugdactie Sportvisserij Vlaanderen op Hengel Expo Kortrijk

05 oktober 2019 | Redactie

In Nederland is er binnenkort de jaarlijkse hengelsportbeurs in Utrecht (30 & 31 november en 1 december), maar België heeft eveneens zijn tweejaarlijkse Hengel Expo hengelsportbeurs in Kortrijk op 9 en 10 november.  Deze gezellige grote beurs biedt informatie en vertier voor jong en minder jong, maar kent voor de ‘beloften’ tussen 6 en 14 jaar oud toffe jeugdacties met zelfs een prijzenpot van 1000 artikelen!

 

Op 9 en 10 november is het weer zover in Kortrijk...

 

Kortrijk

Velen kijken er weer naar uit om in Kortrijk de Xpo-hallen weer te betreden op 9 en 10 november. De beurs kent naast de talloze artikelen en nieuwtjes op tientallen stands ook een speakerscorner, films,  visvijvers, een werpruimte, modeshows, boekpresentaties en ook een grote jeugdactie.

 

 

 

Forelvissen voor de jeugd...

 

Hengeldorp

Op de stand van Sportvisserij Vlaanderen kan de jeugd deelnemen aan de gratis Jeugdactie van deze organisatie. Ben je tussen de 6 en 14 jaar oud, dan kun je meedoen met de zoektocht, speel het castingspel op de surfcast stand (in het Hengeldorp) of vang een mooie forel op de centrale vijver. Enthousiaste jeugdcelmedewerkers staan klaar met een deelnameformulier en maken de deelnemende kinderen wegwijs.

 

 

 

 

Diverse groothandels en winkeliers doen mee met het leveren van artikelen voor de grote prijzenpot met 1000 artikelen...

 

Gratis lid

De prijzenpot bestaat uit 1000 artikelen zoals telescopische hengels, voeremmers, lokvoer en  witvistuigjes – alles gesponsord door de bedrijven Arca  en Marcel Van Den Eynde. Hengelsportzaak Carp Cube bezorgt het aas voor de visvijver. Sportvisserij Vlaanderen pakt dit jaar bovendien uit met een megastunt: de eerste 1000 kids die deelnemen aan de jeugdactie worden een jaar lang gratis lid van Sportvisserij Vlaanderen.

 

Kijk op de website voor alle details over de Hengel Expo.

 

Klik hieronder voor een impressie van de vorige editie van de Hengel Expo.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.