Fjord Line: Early Bird kortingen voor ‘vroegboekers’

11 november 2019 | Redactie

Wordt de zomervakantie volgend jaar in het visrijke Noorwegen doorgebracht, of zou je dit prachtige Scandinavische land in de loop van het voorjaar willen bezoeken? Door de overtocht bij de veerdienst Fjord Line nu al te boeken kun je korting krijgen. Tot 31 december 2019 gelden namelijk extra voordelige prijzen bij het boeken van de overtocht Hirtshals-Langesund.

 

Naar het beloofde land voor de sportvissers...

 

Fjord Line weet als geen ander dat er onder de passagiers van hun veerdiensten van Denemarken (Hirtshals) naar Noorwegen veel sportvissers zitten. Wist je dat er ooit in een advertentie van Fjord Line stond: ‘Wanneer vissen een religie is, dan is Noorwegen het Heilige Land’? En daar is niets teveel van gezegd…

 

 

Boek op tijd voor Early Bird kortingen...

 

Early Bird

Krijg je ook al zin? Let dan op de prima hengelsport-informatie op de website en op de Early Bird aanbiedingen voor de overtochten. Zo bespaar je weer wat geld om aan leuke uitjes of natuurlijk hengelsportmaterialen te besteden.

Klik hier voor de aanbiedingen.

 

 

 

De snelle catamaran HSC Fjord Cat brengt passagiers in recordtijd van Hirtshals naar Kristiansand.

 

Fjord Club

Wist je dat je als gratis lid van Fjord Club bij het boeken van overtochten altijd 10% punten spaart, waarmee je op een later tijdstip bepaalde overtochten kunt betalen. Ook ontvang je nieuws en aanbiedingen die alleen voor onze Fjord Club-leden gelden.

Word hier gratis Fjord Club-lid.

 

Volg Fjord Line ook op Facebook voor de actuele acties en aanbiedingen.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.