VISblad TV - 'snoek-battle' spinner vs swimbait

22 november 2019 | Redactie

In de nieuwe VISblad TV gaan Joran Bal en Robert de Wilt achter de snoek aan, maar niet zomaar! Dit keer een leuke praktijktest: 'modern' en levensecht kunstaas versus de ‘gouwe ouwe’ spinner. 

 

 

Joran Bal en Robert de Wilt reizen voor deze video af naar het waterrijke Woerden. Daar leggen ze de keuze tussen de fraaie 3D Line Thru Trout (een 'swimbait' van Savage Gear) en de 'klassieke' Ondex-spinner voor aan de jury van dienst: de snoeken. Joran vist met de swimbait en Robert gebruikt alleen de spinner. Benieuwd welke van deze twee de meeste snoek op de kant krijgt? Kijk voor het antwoord gauw de video. Veel kijkplezier! 

 

Deze praktijktest is natuurlijk wel een momentopname, qua dag, weerbeeld en gekozen stekken. Lees daarom voor de bonustips zeker ook het bijbehorende artikel in de nieuwste uitgave van Hét VISblad. Lees hier wat deze december-editie (die vanaf 26 november GRATIS bij alle ruim een half miljoen VISpashouders wordt thuisbezorgd) nog meer voor je in petto heeft: https://www.sportvisserijnederland.nl/actueel/nieuws/20956/het-visblad-online-december-video.html. 

 

Camera & montage: Blackwater Films 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.